Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh be sonunda!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hehe geç kalınmış bi değişiklik, CM ler Havla ile abartmıştı olayı ona artık dur dediler iyi oldu =P sonrasıda gelir inşallah, herkes %75 daha az damage verirken CM lerin full vermesi biraz abartı oluyordu.Bide utanmadan önce 150-250 poison luk şeyler verdiler bunları Bile larla birleşmesine izin verdiler.Adamlar o 150-250 liklerden bi craft edişte onlarcamı yüzlercemi ne yapar oldu.Smugglerlarla mind poison mitigation gelcekti ama revampleri ertelenince bunu yaptılar yinede iyi sayılır.Bakalım daha ne gibi değişiklikler gelecek =P benim Jedi için süper oldu bu hehe cure poison nerf yiyince 6-7 cast edişte anca atabiliyordum poison u , ben atana kadar ne varsa sallıyorlardı şimdi olmayacak işte =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 09 Temmuz 2004 09:56 tarihinde demiş ki:
Oleeey, artık 2 CM bi orduyu alamıcak.

ehuehue[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
Birşey değişmedi ki?Sadece range bug u fixledi ve 1 sn yerine 4 sn yede bir atabilir hale geldi CMler.Ayrıca CMlerden şikayetçi olanlar pvp gruplarında 1-2 doc bulundursunlar,eğer doc yeterince kabiliyetliyse pvp açısından hiç sorunu olmuyor posion/disease curede.

PS:Jediların şikayetiyle değiştiği hakkında ufak rivayetler de var ama.. ;)
[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Imperial Colonel
R.I.P

[Bu mesaj codmaster tarafından 09 Temmuz 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...