sLog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=in_testing&message.id=19618&page=1 sonunda başladı!!![signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 OH BE OH[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hehe geç kalınmış bi değişiklik, CM ler Havla ile abartmıştı olayı ona artık dur dediler iyi oldu =P sonrasıda gelir inşallah, herkes %75 daha az damage verirken CM lerin full vermesi biraz abartı oluyordu.Bide utanmadan önce 150-250 poison luk şeyler verdiler bunları Bile larla birleşmesine izin verdiler.Adamlar o 150-250 liklerden bi craft edişte onlarcamı yüzlercemi ne yapar oldu.Smugglerlarla mind poison mitigation gelcekti ama revampleri ertelenince bunu yaptılar yinede iyi sayılır.Bakalım daha ne gibi değişiklikler gelecek =P benim Jedi için süper oldu bu hehe cure poison nerf yiyince 6-7 cast edişte anca atabiliyordum poison u , ben atana kadar ne varsa sallıyorlardı şimdi olmayacak işte =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Oleeey, artık 2 CM bi orduyu alamıcak.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Penthesilea, 09 Temmuz 2004 09:56 tarihinde demiş ki: Oleeey, artık 2 CM bi orduyu alamıcak. ehuehue[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Birşey değişmedi ki?Sadece range bug u fixledi ve 1 sn yerine 4 sn yede bir atabilir hale geldi CMler.Ayrıca CMlerden şikayetçi olanlar pvp gruplarında 1-2 doc bulundursunlar,eğer doc yeterince kabiliyetliyse pvp açısından hiç sorunu olmuyor posion/disease curede. PS:Jediların şikayetiyle değiştiği hakkında ufak rivayetler de var ama.. ;) [signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P [Bu mesaj codmaster tarafından 09 Temmuz 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar