Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hmm şöyle düşün bir operaya giden insanların en az %70'i kulak temizleme çubuğu kullanıyor diye, oraya kulak temizleme çubuğu markasını sponsor olarak koymak doğrudur diyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 parvus said: niye tantunici olmasın ki ? çok biliyorsan sen verseydin sponsor parasını veya sen bulsaydın başka. sanki rockçı adam tantuni yemez diye bir kural mı var : ) bilmiyorum rockçı adam olmadığım için severler mi sevmezlermi:D ben konser sponsorunun tantunici olmasına ve rastgele seçilmesine laf sölemiştim.zaten yapmayın lan dedim adamlara dinlemediler.sakatat severim zengin de değilim bana laf sokmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Holy said: hmm şöyle düşün bir operaya giden insanların en az %70'i kulak temizleme çubuğu kullanıyor diye, oraya kulak temizleme çubuğu markasını sponsor olarak koymak doğrudur diyemezsin abi toplum içinde tantuni yemek garipsenecek, ayıpsanacak bir davranış mı ? siz bi meşhur tantunici yerlerini görün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tantuni anadolu kültürü, rock batı kültürü. umarım şimdi anlarsın, örnekle anlatamadım belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 arkadaşlar anadolu rock yapıyordur belki, kaldı ki üni grubu ne olacak ki ? dinleyici kitlesi ne olacak ? ben burada bir çakışma görmüyorum. elitist bir ayrımcılık, ha mesela çiğ köfte, lahmacun filan olsa neyse türkücü ekolü var. tantuninin müziğe yapışık bir bağı yok. çakışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar