Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hmm şöyle düşün bir operaya giden insanların en az %70'i kulak temizleme çubuğu kullanıyor diye, oraya kulak temizleme çubuğu markasını sponsor olarak koymak doğrudur diyemezsin
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 parvus said: niye tantunici olmasın ki ? çok biliyorsan sen verseydin sponsor parasını veya sen bulsaydın başka. sanki rockçı adam tantuni yemez diye bir kural mı var : ) bilmiyorum rockçı adam olmadığım için severler mi sevmezlermi:D ben konser sponsorunun tantunici olmasına ve rastgele seçilmesine laf sölemiştim.zaten yapmayın lan dedim adamlara dinlemediler.sakatat severim zengin de değilim bana laf sokmayın :(
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Holy said: hmm şöyle düşün bir operaya giden insanların en az %70'i kulak temizleme çubuğu kullanıyor diye, oraya kulak temizleme çubuğu markasını sponsor olarak koymak doğrudur diyemezsin abi toplum içinde tantuni yemek garipsenecek, ayıpsanacak bir davranış mı ? siz bi meşhur tantunici yerlerini görün önce.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tantuni anadolu kültürü, rock batı kültürü. umarım şimdi anlarsın, örnekle anlatamadım belli ki.
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 arkadaşlar anadolu rock yapıyordur belki, kaldı ki üni grubu ne olacak ki ? dinleyici kitlesi ne olacak ? ben burada bir çakışma görmüyorum. elitist bir ayrımcılık, ha mesela çiğ köfte, lahmacun filan olsa neyse türkücü ekolü var. tantuninin müziğe yapışık bir bağı yok. çakışmaz.
Öne çıkan mesajlar