BaaL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ingiltereden 1 ay önce alınmıştır. içine hat bile takılmamıştır.dolayısıyla camında arkasında falan çizik neyin yok pırıl pırıldır. ful kutu içeriği mevcuttur . orjinaldir, anyphone coolphone aphone vırt zırt değildir. yurtdışından alındıktan sonra pasaport kaydı yapılmamıştır . 3.1.2 firmware versiyonu yüklüdür jailbreaklidir ve türkiyedeki hatlarla sorunsuz olarak çalışmaktadır ful kutu içeriği ile yollanacaktır : (cihaz şarj cihazı usb kablosu sim açma anahtarı temizleme bezi kullanma kılavuzu kulaklık) Orijnal kutusu balonlu poşet ile güzelce ambalajlanıp yollanacaktır. Kesinlikle takas düşünmüyorum teklif etmeyiniz (zaten maddi sıkıntı dolayısıyla satmak durumundayım). FİYAT : 700 ytl (pazarlık payı yoktur zaten gittigidiyor'a kıyasla gayet ucuz ve güzel bir fiyat.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bir de apple uluslararası garanti kapsamındadır. sorun çıktığında genpaya götürebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yannız faturası yoksa genpa bakmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hat takmadıysan nerden biliyosun çalıştıgını türkiyedeki hatlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yumurtanın kabuğunu kırmadan içinde ne olduğunu bilebiliyorsun mesela, onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sen telefon alırken ne biliyosun çalışacağını ? ben de öyle biliyorum. hazır ve nazır hat takılmayı beklediğinden dolayı. unlock ettim ve bıraktım. hat takıp denemememin esprisi de hattı taktığında imei telekoma gidiyor kayıtlı değilse 1 ay içinde kullanıma kapanıyor. alan kişinin kayıt için 1 ayı olsun kullansın telefonu diyerekten takmadım. faturası olmadan genpa bakmıyor diye birşey yok ayrıca. genpa bakmak zorunda. amma velakin sorunlu, türk insanının kanını sömüren bir şirket olduklarından artislik yapabiliyorlar. biraz uğraş dil dökme sonunda paşa paşa alıyorlar geri. enivey. zaten 700 ytl ye satmamın bir nedeni olmalı. o neden de görüldüğü üzere telefonun yurt dışından gelmiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Fiyat cok uygun. Bugun amerikadan att de hat sahibi olanlara 0 ini hat kontratini uzatmamak sartiyla 499 dolara satiyorlar ve bu sattiklari unlocked degil. Yani arkadasin verdigi fiyat 0 telefon icin cok uygun. Kisa surede satilir bence zaten millet 1000 1500 tller istiyor normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Spiegel said: Fiyat cok uygun. Bugun amerikadan att de hat sahibi olanlara 0 ini hat kontratini uzatmamak sartiyla 499 dolara satiyorlar ve bu sattiklari unlocked degil. Yani arkadasin verdigi fiyat 0 telefon icin cok uygun. Kisa surede satilir bence zaten millet 1000 1500 tller istiyor normalde. o dediğin 3gs olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ucuzmus benim faturasiz iphone umu yenisiyle deistirmislerdi 3 sene once mi ne sorun cikmaz bence o uzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 çizik mizik yok dimi hiç anadan üryan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Verlure said: çizik mizik yok dimi hiç anadan üryan ? jailbreaklidir demişsin garanti yanmış düşünmüştüm bi an için ama vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aynen anadan uryan. 1mm lik bi cizik bile yok onde arkada. Dfi mode a alip firmware i 3.1.2 yaparsan jailbreakden eser kalmaz geriye.10 dakkalik bi islem. Zaten suan usa/ avrupa apple storelardaki butun telefonlar 3.1.2 ye cekilmis durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Dfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar