di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kredi kartlarimdan biri 47 lira, digeri 53 lira geldi. Asgari falan degil toplam borclari bunlar. Taksit falan da yok. Ehe. Asil kullandigim uctu gitti o ayri tabi =P lakin yine de her ay en az 500-600 lira para oduyordum bunlara ayrica. Simdi bu paralari da yatiyorum, sonra iptal ediyorum kartlari. Oh kurtuluyorum. Gerci finansbank serefsizi ben iptal ettikce kart gonderiyor ya dur bakalim.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 finansbanktan kredi kartı almayın.ciddiyim.herşeyi sorun. ben de kredi kartımın bitanesini iptal ettircem bu ay.icra gelicek yakında sdf
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hatunlarin soforlugune laf ederler hep ama kredi karti kullanmalari daha tehlikeli. Cidden bak. Hanimdan biliyorum. eheh. Maasim yatti bugun yarisi direkt onun karta gitti.
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Su borc harc bitince kitap arasina para dizme olayina baslicam tekrardan. Konu bile actiydim zamaninda olay hakkinda. Super oluyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hehe ben de gelecek ay, askerlik öncesi tüm kredi kartı borcumu kapatıyorum. sonuçta kredi kartı borcu kapatmanın değeri paha biçilemez. geri kalan her şey için yine kredi kartı =)
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 benimde son 56 Tl. geldi sanırım. 2 taksik vardı içinde sdfds
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: Hatunlarin soforlugune laf ederler hep ama kredi karti kullanmalari daha tehlikeli. Cidden bak. Hanimdan biliyorum. eheh. Maasim yatti bugun yarisi direkt onun karta gitti. hahah cidden ya neye gidiyo anlamıyorum da öle alışveriş de etmiyorum ki anlamadım.eğlenceye falan gidiyo hep işte neyse yine kapattırcam habire aynı şeyler sdfgjk
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Böjeek said: benimde son 56 Tl. geldi sanırım. 2 taksik vardı içinde sdfds Onunde egiliyorum =)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 geçen ay 130, bu ay 27, başarılıyım
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kazanmadigim parayi harcamiyorum, her ay kredi kartim 0 geliyor, mutluyum. edik: niye quotelediysem =)
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bende kartı aldıktan 18 saat falan olmadan limiti doldurdum enteresan bir gündü...
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sene 2009 hala limitli kredi kartı kullananlar var.
PATA Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kredi kartı kullanırken sonra onu ödiyceğinden bihaber olan insanlar kullanmasın zaten. Onun dışında birçok avantajı var tabiki.Ayrıca kart olupta harcamaları her ay belli bi sınrın altında tutmakta pek kolay değildir. Yapabilenler burdan saygımı kazandı.
sesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hiçbir zaman kredi kartı kullanmamayı planlıyorum.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 PARAM YOK SAKSAKSAK PULUM YOK SAKSAKSAK MALIM MULKUM OLMASIN ZIYANI YOK SAKSAKSAK
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sesu said: Hiçbir zaman kredi kartı kullanmamayı planlıyorum. (tu) kredi kartı erkekler içindir.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 her ay sabit 300 giriyor. bazen +200 oluyor. insanın olmayan parasını harcaması güzel bi duygu.
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 1.5k civarı geliyor her ay. geçen ay çok gezmiştim 2.200 geldiydi gerçi.
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: Su borc harc bitince kitap arasina para dizme olayina baslicam tekrardan. Konu bile actiydim zamaninda olay hakkinda. Super oluyor. ahaha aklın yolu bir. ben de bütçemi mevcut paramı kitabın aralarına dağıtarak düzenliyorum (:D bütçe dediğim harçlık gerçi lol
canola Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abvblizzard said: sesu said: Hiçbir zaman kredi kartı kullanmamayı planlıyorum. (tu) kredi kartı erkekler içindir. kredi kartı kadınlar için erkekler tarafından kullanılır
Öne çıkan mesajlar