di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kredi kartlarimdan biri 47 lira, digeri 53 lira geldi. Asgari falan degil toplam borclari bunlar. Taksit falan da yok. Ehe. Asil kullandigim uctu gitti o ayri tabi =P lakin yine de her ay en az 500-600 lira para oduyordum bunlara ayrica. Simdi bu paralari da yatiyorum, sonra iptal ediyorum kartlari. Oh kurtuluyorum. Gerci finansbank serefsizi ben iptal ettikce kart gonderiyor ya dur bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 finansbanktan kredi kartı almayın.ciddiyim.herşeyi sorun. ben de kredi kartımın bitanesini iptal ettircem bu ay.icra gelicek yakında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hatunlarin soforlugune laf ederler hep ama kredi karti kullanmalari daha tehlikeli. Cidden bak. Hanimdan biliyorum. eheh. Maasim yatti bugun yarisi direkt onun karta gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Su borc harc bitince kitap arasina para dizme olayina baslicam tekrardan. Konu bile actiydim zamaninda olay hakkinda. Super oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hehe ben de gelecek ay, askerlik öncesi tüm kredi kartı borcumu kapatıyorum. sonuçta kredi kartı borcu kapatmanın değeri paha biçilemez. geri kalan her şey için yine kredi kartı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 benimde son 56 Tl. geldi sanırım. 2 taksik vardı içinde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: Hatunlarin soforlugune laf ederler hep ama kredi karti kullanmalari daha tehlikeli. Cidden bak. Hanimdan biliyorum. eheh. Maasim yatti bugun yarisi direkt onun karta gitti. hahah cidden ya neye gidiyo anlamıyorum da öle alışveriş de etmiyorum ki anlamadım.eğlenceye falan gidiyo hep işte neyse yine kapattırcam habire aynı şeyler sdfgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Böjeek said: benimde son 56 Tl. geldi sanırım. 2 taksik vardı içinde sdfds Onunde egiliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 geçen ay 130, bu ay 27, başarılıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 benim çok geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kazanmadigim parayi harcamiyorum, her ay kredi kartim 0 geliyor, mutluyum. edik: niye quotelediysem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Geçen ay 1.300, bu ay 900 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 iptal ettim ben de fena olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 14k geldi benim.kaçırdım bu ay ucunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bende kartı aldıktan 18 saat falan olmadan limiti doldurdum enteresan bir gündü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kaçtı limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sene 2009 hala limitli kredi kartı kullananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kredi kartı kullanırken sonra onu ödiyceğinden bihaber olan insanlar kullanmasın zaten. Onun dışında birçok avantajı var tabiki.Ayrıca kart olupta harcamaları her ay belli bi sınrın altında tutmakta pek kolay değildir. Yapabilenler burdan saygımı kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hiçbir zaman kredi kartı kullanmamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 PARAM YOK SAKSAKSAK PULUM YOK SAKSAKSAK MALIM MULKUM OLMASIN ZIYANI YOK SAKSAKSAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sesu said: Hiçbir zaman kredi kartı kullanmamayı planlıyorum. (tu) kredi kartı erkekler içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 her ay sabit 300 giriyor. bazen +200 oluyor. insanın olmayan parasını harcaması güzel bi duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 1.5k civarı geliyor her ay. geçen ay çok gezmiştim 2.200 geldiydi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: Su borc harc bitince kitap arasina para dizme olayina baslicam tekrardan. Konu bile actiydim zamaninda olay hakkinda. Super oluyor. ahaha aklın yolu bir. ben de bütçemi mevcut paramı kitabın aralarına dağıtarak düzenliyorum (:D bütçe dediğim harçlık gerçi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abvblizzard said: sesu said: Hiçbir zaman kredi kartı kullanmamayı planlıyorum. (tu) kredi kartı erkekler içindir. kredi kartı kadınlar için erkekler tarafından kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar