Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 facebook'un ajax olayi iyi guzel de, baglanti sorunlu oldugunda sapitiyo, ya da bazen firefoxu cok kasiyo. mumkunse ajaxsiz versiyonunu kullanmak istiyorum. ama nette hicbiyerde bulamadim nasil yapilacagini. tahmin ediyorum ki bi extensionla (noscript?) js kapatsam kendisi ajaxsiz versiyona gecer, ama ben js kapatmak istemiyorum, js kullansin, ama ajax kullanmasin. yardimci olabilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ajaxsiz facebook baya kötü olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kotu olsun sorun degil. bi linke bastigim zaman calismamasi, o hareketi geri alamamam, error hakkinda herhangi bi bilgi verilmemesinden iyidir. gmail de hayvan gibi ajax kullaniyo, ama en altta html versiyonu var, sorunlu durumlarda gicir gicir kullaniyorum, isimi goruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sen de haklısın bi yerde tabi.belki ajax blocker gibi bi eklenti vardır firefoxta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 en sade hali http://lite.facebook.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ajax blocker diye birsey olmaz yahu. kabaca tasfirle, ajax ile sayfanin bir bolumunu guncellemeye calisiyorsan, bu istegi engellersen ne olacak? sayfanin o bolumu hic guncellenmeyecek. istenilen o degil ki.. kutulunun verdigi link olabilir en iyi alternatifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu firefox javascript blocker eklentileri kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mum_Chamber said: ajax blocker diye birsey olmaz yahu. kabaca tasfirle, ajax ile sayfanin bir bolumunu guncellemeye calisiyorsan, bu istegi engellersen ne olacak? sayfanin o bolumu hic guncellenmeyecek. istenilen o degil ki.. kutulunun verdigi link olabilir en iyi alternatifi.şunu demek istedim, mesela browserın ajax desteği yoksa facebook napıyor, muhtemelen daha basic bir sayfa açacaktır. lakin bunu elle yapmana müsaade etmiyor olabilir. o yüzden ajax desteği olmazsa (çok eski bir browser gibin), ona göre bir syafa açılır belki.. sadece tahmin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hayır ie6yla girmeyin girerseniz sizin probleminiz diye açıklama yapğmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ajax destegi diye birsey yok ki. javascript destegi var. ajax dedigin javascriptin ozel bir kullanimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 CthuLhu said: en sade hali http://lite.facebook.com/ lite facebook işini görür ya ben onu kullanıyorum genelde hoş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar