Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Anket açık gibi, askeri tabanlı yada politik lider diye ayırmadım araya serpiştirdim bilumum liderleri. Sezar, cizıs kırayst yada aleksandır gibi fantastik liderleri koymadım. Listeyi zayıf bulanlar tabii kendi herolarını belirtebilir.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yani hiç biri adam olmadığı için şirin baba :P
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oturan boğa yok, kızıl bulut yok. nası liste bu! bide cisiz hadi fantastik onu anladımda, isterderle sezarların neresi fantastik yahu.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Martin Luther King 'e gitti benim oyum.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 http://img360.imageshack.us/img360/5323/lenincat.jpg
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Cuce said: oturan boğa yok, kızıl bulut yok. nası liste bu! bide cisiz hadi fantastik onu anladımda, isterderle sezarların neresi fantastik yahu. apaçimisin dostum eheh bide fantastik lafını 2000 sene önce takılmış olduklarından yazdım, iskenderi takdir edenmi kaldı.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Biri düğmeye bastı. Şirin baba üzerinden oyunlar oynanıyo
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tokugawa yok. seattle yok. oturan boğa! yok hakkaten. napolyon olmalıydı bari.
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 pati fasoymus nedir o hitlerin hali.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mum_Chamber said: gandhi tabii kievet ghandi olsaydı oyumu verebilirdim.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 çok başarısız anket, çok fazla laf olsun seçenek dolsun seçeneği var. king, gandhi, lincoln dışında elle tutulur adam yok zaten. diktatör festivali gibi.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hitlerle şirin babanın kafa kafaya gitmeside ayrı bi ironi.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Vingthor said: tokugawa yok. seattle yok. oturan boğa! yok hakkaten. napolyon olmalıydı bari. tokugawa'yı takdir ettiğin bir yönünü söylermisin ya? benim idolum takaşi hiroşi gibi garip garip liderler sıkmayın bari. Ayrıca napolyon listede. Zaten şirin baba ve hitler kapışması direk tüm anketi fail yaptı ama neyse.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sam said: çok başarısız anket, çok fazla laf olsun seçenek dolsun seçeneği var. king, gandhi, lincoln dışında elle tutulur adam yok zaten. diktatör festivali gibi. ya bi git yüzüne su çarp gel...
Öne çıkan mesajlar