roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Tam üstüne denk geldi. Çok iyi ya. Okan Bayülgen'in trafik kazasında kaybettiği arkadaşı Boran Kaya için yazdığı ve Yedi Karanfil albümlerinden 7.sinde seslendirdiği mükemmel bir şiir... Orjinal klibiyle beraber.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1228643550799&ref=mf
calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ilk 45 saniyedeki şiirdir beni benden alan. kalanını dinlemeyin zaten. bunu dinledim tırt olmuş biraz...
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ağıt'ı çok beğendim ben ya. bilmiyorum neden yani, ama çok iyi. çok kıskanıyorum bu herifi ya. gerçekten. böyle bir klibi ben çekmiş o şiiri ben okumuş olmak isterdim.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sözler gerçekten çok güzel ve okan bayülgen in sesi de çok güzel ve uygun şiir okumaya, fekat... abi herif ölen arkadaşının ardından yazdığı şiire klip çekiyo yaptığı klibe bak. irrite etti beni açıkçası...
Öne çıkan mesajlar