roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Tam üstüne denk geldi. Çok iyi ya. Okan Bayülgen'in trafik kazasında kaybettiği arkadaşı Boran Kaya için yazdığı ve Yedi Karanfil albümlerinden 7.sinde seslendirdiği mükemmel bir şiir... Orjinal klibiyle beraber.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1228643550799&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ilk 45 saniyedeki şiirdir beni benden alan. kalanını dinlemeyin zaten. bunu dinledim tırt olmuş biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ağıt'ı çok beğendim ben ya. bilmiyorum neden yani, ama çok iyi. çok kıskanıyorum bu herifi ya. gerçekten. böyle bir klibi ben çekmiş o şiiri ben okumuş olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sözler gerçekten çok güzel ve okan bayülgen in sesi de çok güzel ve uygun şiir okumaya, fekat... abi herif ölen arkadaşının ardından yazdığı şiire klip çekiyo yaptığı klibe bak. irrite etti beni açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 klip çogzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar