kerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 evet bu olay geçen akşam elektrikler kesildikten sonra ceyran etti. kabloyu da degiştirdim, farklı modem de kullandım ama malesef sorun pcde hiç bi şekilde ethernet girişinde bi değişiklik olmuyor. elektrik kesintisi böyle bi soruna yol açabilir mi? pcde başka hiç bi sorun yok. yeni bi anakart mı almam lazım, yoksa kasayı vatana falan götürsem tamir olabilir mi, garantisi de bitti gerçi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 büyük ihtimalle yeni anakart alman gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ethernet kartı al yeter, yeni anakarta gerek yok sadece etherneti bozulduysa, 20 lira bile değil sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oba iyiymiş, bu arada aklınızda bulunsun eğer sık sık elektrik kesilen bi semtteyseniz sizin de başınıza gelebilir ben daha 2 ay önce güç kaynağını değiştirdim şimdi de bu korunmanın yolu voltaj sabitleyicisi mi dengeliyicisi mi ne öyle bişi ondan almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kesintisiz guc kaynagi kullanilmasi gerek. Elektrik ile ilgili olan her i$te lazim. Sadece regulatorlu priz kullanmak yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ya peki anakartta sadece ethernetin bozulması mümkün olabilir mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bence elektrikler kesilince bios ayarların değişti. Biosa gir, ethernet kapanmış olabilir onu bir kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kabloyu mu gormuyor yoksa karti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 biosta lan aktif olarak gözüküyor kablonun takılı oldugunu görmüyor, ayrıca kasanın arkasında şu kablonun takılı oldugu yerdeki ışıkta yanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 benim de notebook görmüyor ağ kablosu takılı değil hatası veriyor. ama masaüstüne taktığımda orada çalışıyor bir sorun gözükmüyor ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 anakartın ethernet girişi gg muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 hadi ya daha alalı 4 ay olmadı. hiç düşürmedim masanın üstünde hep.. garantisi var ama şimdi göndersem 1 ay gelmez geri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar