Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 toggie said: fenerli değil mi hemen ögrenmis terbiyesizligi :) ahah, çok cool bir terbiyesizliği var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 wendi ve diab yeni fotolar istioooz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 moer pic plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Axel Rüzgarı update edelim de görün 2. nesil Pati'yi :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 enem yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 abi çocuklar ne çabuk büyüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ohoh çok tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 İlk kural...Böyle çocuk resmi gördüğünüz zaman, "aa çok tatlı, çok güzel, çok yakışıklı, büyümüş, vs." den önce MAŞALLAH deyiverin. Tüm negatif enerjiyi alıp götüren bir sihirli sözdür. MAŞALLAH. Çok güzel çocuk, yaratan acısını göstermesin. Sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hurafe onlar hurafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 cetoritto said: ... MAŞALLAH deyiverin... bırag abi yeaa saçma sapan boş işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 olm, mevzunun dinle alakası yok, pozitif-negatif enerji olayı bu. kesinlikle var olan bir şey, maşallah burada özelliği olan bir söz, tamam arapça ve dini bir söz ama bizim kültüre yerleştiği için o sözü kullanın diyorum yoksa başka bir söz olsa onu diyeceğim. neyse, siz de yaşayarak anlarsınız ne demek istediğimi. ayrıca dinsizim olm ben, hurafeyle falan işim olmaz, defalarca deneyip yaşadığım için doğruluğundan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 baba en az din kadar boş işler bunlar. neyin enetjisinden bahsediyosun fizikçilerin bilmediği bi enerji türü mü var eheh :D edit: her şeyin basit bi açıklaması vardır ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 canım, ben de kimya mühendisiyim, bana höt-zöt demeden önce 15-20 kez düşün. az kafa patlatmadık teknik üniversitede. her şeyi fizikçiler açıklayabilseydi zaten tanrı einstein olurdu ama yok işte böyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 pm. Veled çok sevimli bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Wendigo said: Sayın kel ve dombili site adminleri de bana yeni title bulurlar artik esek degillerse. ulen bizde baba olduk ne title gördük ne dürüm. adam titleyi almış bide yenisini istiyor yaw.. :):) -- allah analı babalı büyütsün şimdiden.. evde bebek kokusu kadar güzel bişeymi var yaww.. --- mevzu eskiymiş zaten.. neyse editlemiyim içimde kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Wendigo said: o diil de fırlamayız be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mr_Hand said: baba en az din kadar boş işler bunlar. neyin enetjisinden bahsediyosun fizikçilerin bilmediği bi enerji türü mü var eheh :D edit: her şeyin basit bi açıklaması vardır ayrıca. Sen bile pil olabiliyorken böyle söylemen çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 oha cogiyi ya.nazar değmesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Wendigo said: Axel Rüzgarı update edelim de görün 2. nesil Pati'yi :)= Nasıl şeker bir çocuk bu :) Maşallah nazar değmesin, sağlıklı büyüsün, güzel bir ömrü olsun.. :) Böyle şeyler gördüğüm zaman, bekarlık dönemine paydos diyesim geliyor. Ben de baba olmak istiyorum yahu, benim de çocuğum olsun özendim bak şimdi ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar