Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüzgar'la Tanismanizin vakti geldi!

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
İlk kural...Böyle çocuk resmi gördüğünüz zaman, "aa çok tatlı, çok güzel, çok yakışıklı, büyümüş, vs." den önce MAŞALLAH deyiverin. Tüm negatif enerjiyi alıp götüren bir sihirli sözdür.
MAŞALLAH. Çok güzel çocuk, yaratan acısını göstermesin. Sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

olm, mevzunun dinle alakası yok, pozitif-negatif enerji olayı bu. kesinlikle var olan bir şey, maşallah burada özelliği olan bir söz, tamam arapça ve dini bir söz ama bizim kültüre yerleştiği için o sözü kullanın diyorum yoksa başka bir söz olsa onu diyeceğim. neyse, siz de yaşayarak anlarsınız ne demek istediğimi. ayrıca dinsizim olm ben, hurafeyle falan işim olmaz, defalarca deneyip yaşadığım için doğruluğundan eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo said:

Sayın kel ve dombili site adminleri de bana yeni title bulurlar artik esek degillerse.

ulen bizde baba olduk ne title gördük ne dürüm.

adam titleyi almış bide yenisini istiyor yaw.. :):)
--

allah analı babalı büyütsün şimdiden..

evde bebek kokusu kadar güzel bişeymi var yaww..
---
mevzu eskiymiş zaten.. neyse editlemiyim içimde kalmasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Wendigo said:

Axel Rüzgarı update edelim de görün 2. nesil Pati'yi :)=

Nasıl şeker bir çocuk bu :) Maşallah nazar değmesin, sağlıklı büyüsün, güzel bir ömrü olsun.. :)

Böyle şeyler gördüğüm zaman, bekarlık dönemine paydos diyesim geliyor. Ben de baba olmak istiyorum yahu, benim de çocuğum olsun özendim bak şimdi ehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...