tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 simdi herkes en ufak problem ciktiginda bunlari sil diyo ya, bende de dalaran problemi var kac zamandir yani raid biter, mage dalaran port acar, (her ne kadar ironforge diye yalvarsam da) neyse abi tikliyorum portala 100 olan ms bi anda 22k oluyo ama kopmuyorum oyundan, oyle mal gibi duruyo char cogunlukla da wow takiliyo dalaranda, yanit vermiyo falan diyo gm'e sordum wtf dedi, bliz gm'e sordum o da wtf dedi simdi bu wtf'i silsem addon configler de gitcek mi? bilen biri neleri silicegimi soylesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 içindekini silicen edit: seninkinde muhtemelen 13423 tane daha dosya vardır bendeki silinmiş sadece gerekli şeylerin yedegi tutulmus hali :D evet addon ayarların gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mulgear6 said: içindekini silicen edit: seninkinde muhtemelen 13423 tane daha dosya vardır bendeki silinmiş sadece gerekli şeylerin yedegi tutulmus hali :D evet addon ayarların gider sagol, wtf'in nerde oldugunu biliyorum da add on ayarlari gitmesin diye hangi filelari silcegimi bilmiyorum yani o dosya adlari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yani sadece addon configler kalcak, digerleri gg bi de cache'i de silsem oyun bozulur mu? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Savedvariables klasörü addon ayarların, öteki wtfler de macro, keybinding ayarlarını içerir. Cachei silmen sorun yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tamam sagolun, simdi deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yuh ya tainted core macrosu bile duruyo ben bayadir silmemisim bu dosyalari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arada bi silmek iyidir değişik gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bugün SSC yaptık retro olsun deyü, tainted core diyince. O çıldırtan wipe sebebi addleri aoe ile 3sn'de kesmek bambaşkaymış asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu arada macroları silmekten cekinmeyin bildiim kadarı ile artık macrolar serverda tutuluo, clientı komple silip yükleseniz bile , yada baska makinede acsanızda görebilmeniz lazim macroları yada ben rüya gördüm asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 #showtooltip /startattack /cast [ne kullanıyosan o] meleeler için çok süperdir kendisi. özelikle rogue sanız, aksiyon sırasında adama sağ tık yapıp attack başlatamama durumunda kalanlar oluyor. enerji fln yoksa skillde vuramıyosun, dolana kadar attack başlatamayıp işkence çekmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben kullaniyorum o macroyu ya rogum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar