Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Selamlar, bir leptop birde masaüstü bilgisayar var. Aynı modem üzerinden wireless ile leptop, kablo ile masaüstü bağlı ancak masaüstünde paylaşıma bir klasör açtığımda leptopdan göremiyorum. Aynı şekilde leptopdan açarsam masaüstü göremiyorum. Leptop vista masaüstü xp işletim sistemine sahip. Nası olucak bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Herhangi birinde norton gibi bir antivisür programı yüklüyse nedeni büyük ihtimalle budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 google da vista paylaşım sorunu diye arat çıkar sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Önce bir paket ağdayı kaynar suda ısıtı... Vista ile Xp olduğu için muhtemelen böyle bir sorun oluyo. Xp üzerinden ağ kurup Vista'nın onu görmesini sağlamak olayı çözmüştü bende. Vista'nın kurduğu ağları Xp görmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 çok mühim değilse flash diskle hallet işini, lanet olsun de geç bence best answer seçilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 40 saat gezindim gezindim meğerse brisi WORKGROUP 'da birisi başka bi ağın içindeymiş. Vistayı WorkGROUP'a alınca çözüldü olay şimdi görebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oda sizi görüyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar