Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 buda cikmis bir oyun konusu acilmamis herhalde. her yerin yikilabilir oldugu 3rd person shooter kilikli bir sey ortalama 8 almis. http://www.redfaction.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Tps deil miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 e yazmisim 3th person diye iste. ne bilim buraya acayim dedim zoom in out yok devamli hafif sag omuz ustunden gorunuyor. FPS degil ama ona daha yakin bir sey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 konusu olabilir belki, tps evet. gta tarzı, harita var açılmış bölgelerinde dolaşabiliyosun, ordan burdan görev alıyosun falan. binaları köküne kadar yok edebilmek zevkli baya. silahlarla yok edebilirken ayrıca devasa araçlarla falan da girişmek oldukça hoş. eğlenceli multi modları var extradan. bi süre sonra kendini tekrarlaması ve bayması ise olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bu red faction'un ilkini hatırlıyorum. HERYERİ YIKABİLECEKSİNİZ!!! diye devrim niteliği taşıyordu. oyun çıktı patladı. ilki fps'ydi bide ya bunu tps'mi yapmışlar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ilk oyun patladımı? gayet iyidi bence, çat çut yıkıyodum heryeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ilk oyun zevkliydi baya. silahları bölümleri konusu falan zevkliydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yani patladı diye ezbere söyledim biraz demosunu oynamıştım sadece fakat yorumlar, verilen puanlar falan çok kötüydü tamamını oynamaya kalkışmadıydım. seneler önceydi bide hayal meyal hatırlıyorum. hatta demosunda bi opsiyon vardı tam küp kocaman bi oda silahlar koymuşlar etrafı parçalıyodun okadar dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ilk oyun çok komikti. gerçekten herşey yıkılabiliyordu ama yıkılan şeyler havada kalıyordu. en azından bomba olduğu sürece kapı aramakla uğraşmıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ikincisinde vardı yercekimi falan, ama ondada bişileri yıkmak için sebep cok yoktu. ama dev robotlarla savaşırken falan arkasında saklandığın kolon minigunla parcapıncık edilince yusuf yusuf oluyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 benim bilgisayarda çogu kişide olan crash sorunu oluo, hanfendinin bilgisayarda tıkır tıkır çalışıo oyun kafayı yicem. saolsun daha çözümü de sunmadılar öyle beklioruz oynayalım bi ara inşallah diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar