Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İced earth sarkilari?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi hangi birini yassakkine bütün albümlerini al dinle dicem de ıııııı şimcik,

Angels Holocaust
The Path I Choose
Pure Evil
Last December
Dante's Inferno
dark saga
violate
the hunter
The Last Laugh
i died for you
a question of heaven
solitude
burning times
stand alone
watching over me
melancholy
the coming curse[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Mesaj tarihi:
Coming Curse
Diary
Burnt Offering
Died for You...vs...vs milyonlarca şarkıları var maşallah tek tek şarkı vermeklen bitmez de Jedi üşenmemiş vermiş bak onlar güzel...
Mesaj tarihi:
phantom opera ghost suana kadar yazılmadıgı için cok üzüldüm..

* üzülür *[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Eternal

[Bu mesaj Eternal tarafından 09 Temmuz 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ghost Of Freedom ve Dracula benim favorilerim. hatta git Horrowshow albümünü al. Çok güzel bir albüm. Ama Melancholy tabiki en sevilen şarkılarından biridir. Oldukça da güzeldir.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
Son albümleri dimi? Bencede kötüydü. Sırf sözler yüzündn bile dinlemedim. Ama Horrowshow benim seviğim bir albüm. Belki öbürlerine göre kötü oabilir ama içinde güzel şarkılar var bence.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
  • Yeni Oluştur...