kturumtay Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 guzel sarkilarini yazarsaniz sevinirim
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şimdi hangi birini yassakkine bütün albümlerini al dinle dicem de ıııııı şimcik, Angels Holocaust The Path I Choose Pure Evil Last December Dante's Inferno dark saga violate the hunter The Last Laugh i died for you a question of heaven solitude burning times stand alone watching over me melancholy the coming curse[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 melancholy when the eagle cries gerisi yalan (bence)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
capul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Coming Curse Diary Burnt Offering Died for You...vs...vs milyonlarca şarkıları var maşallah tek tek şarkı vermeklen bitmez de Jedi üşenmemiş vermiş bak onlar güzel...
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 melancholy :)[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!...
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 phantom opera ghost suana kadar yazılmadıgı için cok üzüldüm.. * üzülür *[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Temmuz 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ghost Of Freedom ve Dracula benim favorilerim. hatta git Horrowshow albümünü al. Çok güzel bir albüm. Ama Melancholy tabiki en sevilen şarkılarından biridir. Oldukça da güzeldir.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horror show ile glorious burden'ı yazmadım hiç.diğer albümlerine göre çko kötüler bence hele glorios tamamen amerikanın bi tarafını yalayan amerikaya yaranmak için yapılmış bi çalışma.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Son albümleri dimi? Bencede kötüydü. Sırf sözler yüzündn bile dinlemedim. Ama Horrowshow benim seviğim bir albüm. Belki öbürlerine göre kötü oabilir ama içinde güzel şarkılar var bence.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 dark saga violate the hunter i died for you a question of heaven melancholy Bunlar ciddi güzeldir.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu listelere Damien yazılmadıgına hala inanamıom[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 the phantom opera ghost dracula reaping stone jack de başlıca önerilerimdir.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 brainwashed burnt offerings path i choose dragon's child watching over me en sevdiğimde last december son albümlerini hiç sevmedim bu arada
Öne çıkan mesajlar