Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yok abi aus direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bunlar ingiliz, ingilterenin guneydogusundan falan galiba. aksanlari oyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Xaenin said: Dragonmax said: ingilterede olay sanırım. diresksiyon sağda. aksan ingiliz gibi. ama emin de olamadım. baya kötü de konuşuyolar ingilizceyi sanki.. ayrıca aracı süren kız paso önüne bakıyo. önden gelen eşşek kadar arabayı nasıl görememiş. ve eğer olay ingilteredeyse, kızlar direk çocukların arabayı sağlayarak kendileri kaşınmış. çocukları taciz eden kızlar yani.. Sollasalar mıydı ne anlamadım?ingilterede araçlar sollamaz sağlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 İngiltere'de Hatalı sağlamanın cezası 400 sterlin Bu yüzden adamlar çarpma işlemini hatasız yapıyorlar ki sağlamasına gerek kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 AMMMANEYYOOOOOO http://img219.imageshack.us/img219/8973/201ax9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ölmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar