Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 evet oyunumuzun adi casvian. http://www.casvian.com adresinde web based (flash ile hazirlanmis) heroes of might and magic'in light versiyonu olarak ikamet etmekte. daha once oynadiysaniz homm bilirsiniz zaten. ha oyun homm degil elbette ama browser based bir oyun icin grafikler, guild management felan cok iyi. bi deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 daha iki gün önce evony'yi bırakmıştım ya :< bu daha şekermiş ama nehirler falan yalnız tavern gözükmüyor oyunda, anca kingdom > buildings'den ulaşabiliyorum, normal bişey mi bu bi de star monster nerden bulurum? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ya bi hevesle açtım da şu heroma tıklayıp yürütme falan yok ya direk soğudum :D Birazdan heroes yükleyip gerçeğini oynarım paşalar gibi. Bu arada tavern undead kalesinde town hallun sol aşasına doğru, tam chat ekranının scroll barının hizasında. edit: one star monster dio, yani sıçık yaratığa tıklayıp saldırcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hemen başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 www.almeha.com türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar