eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 left 4 dead 2'yi indiriyorum ama şöyle bir sorun var. "c" de fazla yerim yok. oyunu "d"yemi yükler? yüklemezse ben nasıl "d"ye yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 steam klasörünün altına yüklüyor. steam'i yeniden oyunlara ayırdığım d'ye kurmuştum ben bunu farkedince aynı nedenden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 şu an "c" de 1gb yer var. yüklemeye başladı. oyun 7.5gb. niye "c" yüklüyor hala? yeri değiştirme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 öyle bir seçeneğe hiç rastlamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 7.5gb ı nerden bulcam ben şimdi... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sakin ol önce :) Steami kapat. Steam klasörünü D ye nereye yüklüceksen at. Sonra steami indir bu sefer kurarken D'deki yerini göstert bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 diğer oyunlar nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oyunlarda steam klasörü ile birlikte D'ye atınca çalışacak işte. İstersen steami kurma D ye attıktan sonra. Ben windows Steamin yerini görsün diye kur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 eregorn2 said: şu an "c" de 1gb yer var. yüklemeye başladı. oyun 7.5gb. niye "c" yüklüyor hala? yeri değiştirme şansım var mı? oha 7.5 gb ne ya left 4 dead için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 walla 7,5 gb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kotor alcaktım 10 dolar deyu :( gidip 48 saatlik rapid aldım onun yerine 4 lira 29 kuruşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 biri oricinal biri korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar