Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Olivies said: ahsuduahsda abi o nasil bir mal varligi. Gözü nerde adamın dasfcadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Gobegi icin demistim Senin aklin nerde abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Olivies said: Aslinda is hayatinda da sorun olmaz. Sadece belli bir zaman sonra sikilma oluyor mu onu kestiremiyorum. Yaptırdıgımdan berı bırkere pısman olmadım neden yaptırdım demedım. Sadece hazır katalogtan seçme tek tavsıyem bu olur Sımdı gta dovmesı yaptırıcam aılemın bas harflerı ama gta nın logosu olcak dırsek ustune :o 1 tane yaptırdıktan sonrada kendını frenlıyemıyosun devamı gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yok 1 taneyle kalicak. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 eheeheheehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 =))) cons o klasörü rapide atsana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sesu said: Bir de adımın baş harfleri yani, sıkılmam imkansız gibi birşey. Oha nasıl bir egodur. Sırt güzel sırt. Alanı iyi çünkü. HEm göz önünde değil, en son ne zaman gördüm dövmemi hatırlamıyorum. Harbi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://img69.imageshack.us/img69/5972/dsc0114.jpg bendeki temet nosce 1 yıl olucak neredeyse kendini tanımak anlamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi allahşkına bilmediğimiz dillerde bilinmeyen şeyler yazmayalım. yazıcaksanız "quidquid latine dictum sit, altum viditur." yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hazır topik varken sormak istedim. dövme fiyatları neye göre değişiyor ? mesela HB yazdırmak istiyorum yada ne biliyim XXXXX yazdırabilirim bunun fiyatı ne olur tahminen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Büyüklüğe, renge, semte, hijyene, tanınmışlığa göre değişiyor. Birde rivayet var, kışın daha ucuz olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Peki bu işi nerede yaptırmalı ? Istanbul da işini iyi yapan, hijyen konusunda temiz ve dövmeyi yaptırdıktan sonra şu şöyle bu böyle diye tekrar tekrar gitmeyeceğim bir yer var mı ? Xxxxx gibi birşey yazdırmak istiyorum fiyat bilgisi alabilsem süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Xxxxx den kastın, yerine gelecek 5 harflik bir isimse, ucuz olur. Sanmıyorum ki 50 den fazla fiyat koysunlar. Yeri de İstanbul da yaptıranlardan alalım, bende merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 fontbüyüklüğü ve arf sayısına göre değişir er yer zaman zaman değişkenlik gösterir makina kurulum parası 50 liradır üstüne eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hijyene önem veriyorsan , Bebek PTT karşısındaki Red Cat Tattoo ya gitmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yazılı dövmelerde harf başına 50 lira alınır. Ayrıca eklenen her renk için de 150 lira alınır. Bunlar mm2 değeriyle çarpılınır daha sonra. Dövme çok pahalıdır, herkes yaptıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Evet. İtalik ve el yazısına da daha fazla para alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 İtalik zaten imkansız bir şey, yanlızca çok çok zengin olan insanların sahip olabildiği bir şey. Gothic falan ucuzdur, o harfler her yerden bulunuyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Benim bi arkadaş latince patates yazdırmıştı baya kuul duruyodu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Makina açma parası her dükkana göre değişir nasıl fix fiyatlar verilmiş anlamadım. Dövme kışın daha ucuz olur rivayetinin ağır yalan olduğunu düşünüyorum, hatta yok öyle bişey. Yazın dövme yaptırılmaz zira pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 2 tane favorim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 comic sans baya ucuz diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Times New Roman'la 12 fontla dilekçe yazdırır gibi yazdırdım ben, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 emre aydin resmi ve altina afilli yalnizlik yazdiricam papyrusla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar