eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi türkçe konuşmuyorum belki ben sanane lan
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 resimde gizli mesaj var. uslu bi çocuk olup dikkatle incelersen kim olduunu anlarsın...
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi sana da noktalama işareti ögretmediler mi?
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sinad said: bukimla? natin els medırs dan james
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 SATANİST ANARŞİK ADAMLARI TOPLADINIZ TAKIMA YİNE
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 mulgear6 said: eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi türkçe konuşmuyorum belki ben sanane lan Fenerli diil mi? Yabancı hayranlığı var bu modellerde, anca Alex'in A'sını büyük yazarlar
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ailecek fenerlilermiş hem de coşun kızlar coşun
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 nileppezdel said: mulgear6 said: eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi türkçe konuşmuyorum belki ben sanane lan Fenerli diil mi? Yabancı hayranlığı var bu modellerde, anca Alex'in A'sını büyük yazarlar ALEX (C.C) !!!!!
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abi yok artık yaaaa inanmam fotoştop bu
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 mulgear6 said: eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi sana da noktalama işareti ögretmediler mi? Sana da cümleye büyük harfle başlamayı öğretmediler mi? :D
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi o değil de "JEYMİS" nedir ya? :D
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fener formasını da geçtim abi üzerindeki tişört nedir ya bildiğin emo tişörtü
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mipek de uyarmış dilbilgisine
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tişört jeymsi 10 yaş gay göstermiş. e elinde de fener forması tamamlamış vaziyeti.
slickers Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 biri eline tutuşturmuş işte ne abartıyorsunuz hoş olmuş ama :D
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi seni tanımam etmem, zaten şu baslıgın altında apayri bir konu ama yine de söylemek istiyorum; ciddi ciddi böyle tutuma sahip insanlar yüzünden atatürk'den uzaklasiyorum.
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 slickers said: biri eline tutuşturmuş işte ne abartıyorsunuz hoş olmuş ama :D cacomen sen de malmışsın ayrıca
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 cacodemon said: eisenheim said: sana Atatürk'ün A'sını büyük yazmayı öğretmediler mi seni tanımam etmem, zaten şu baslıgın altında apayri bir konu ama yine de söylemek istiyorum; ciddi ciddi böyle tutuma sahip insanlar yüzünden atatürk'den uzaklasiyorum.
Öne çıkan mesajlar