Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://farm3.static.flickr.com/2498/3947435668_988964729e_o.jpg http://www.impawards.com/2009/posters/ugly_truth_ver2.jpg sabah divxplanette bakınırken rastladım.filmden ziyade afişi ilgimi çekti.. afişi gibi filmin konusu filan da ugly truth'tan çakma mı acaba fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gerard butler = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Agir calmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 film çok köt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 resmen arak, pis arakcilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 çalmayı bırak, montajın kalitesi de yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bengüzar hamile mi orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Berguzar normalde de hamile sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Theridone said: Berguzar normalde de hamile sanirim. genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hamileyken mi oynamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mr_Hand said: çalmayı bırak, montajın kalitesi de yerlerde. ondan bahsetmek bile istemedim zaten,ilkokul çocuğuna ver paintle daha iyisini yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bari adam solda kadın sağda filan dursaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 o "türk işi romantik komedi" damgası ne ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Tims çok kolpa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kolpa geliyorum demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ama kız çok tatlı izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sinemaya para verilmez bu film için, her yerde çok fazla reklamı oldu. ne zaman aşırı reklam olsa bir filmin fos çıkacağını düşünürüm ve yanılacağımı da sanmıyorum bu film hakkında. bence tolgahan sayışman'ın fahriye evcen'le oynadığı filmin bergüzar korel versiyonu... zaten aynı yönetmen, benzer kurgu ve filmin bir yerinde de fb geçiyor. ayrıca tutturdular yeşilçam aşk filmi zımbırtısı. yok kardeşim öyle, zamane filmleriyle yeşilçam'ın aşk filmleri bir olur mu allah aşkına? ( çocukken hepimizin ezberlediği türk filmlerini hatırlayalım bir de sürekli aynı tema olmasına rağmen nasıl da zevkle izlerdik...) en bomba nokta da tolgahan sayışman'ın tarık akan'a benzetilmesi... kendi kulvarını oluşturacak yeni bir aktör olamayacak sanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Vingthor said: kolpa geliyorum demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bergüzar hiç olmamış bu filme.Ya kadının hiçbir çekiciliği yok.Ruh desen o da yok.Romantizm çok havada kalıyor.Beğenmedim pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar