suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Katılmıyorum... patlamaları lig sonunda görücez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 suBzer0 said: Katılmıyorum... patlamaları lig sonunda görücez... ne farkeder? inşallah yenersiniz feneri de biz fenerle aynı puana geliriz. siz nasıl olsa saçma sapan takımlara puan kaybedersiniz. şampiyonluk yarışı gs-fb istediğiniz kadar çabalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Beşiktaş top falan oynamıyor.Bal maçları bunlar.Trabzon 5 atsa kimse gık diyemez sanırım.(Rıdvan a saygı duruşu)ŞL de görüyoruz durumu zaten bu arada Beşiktaşlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Futbol oynamayan takım bi ara patlar..Belki düzelir ama sanmıyorum bjknin bu sene en azından ilk yarının bitmesine kalan maçlarda düzeleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bence seneye bambaşka bir beşiktaş takımı göreceğiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bu sene son, seneye 1nci lig(eski hesapla) yok deselerde her yıl taraftara emzik veren yöneticiler dicek bişe bulamasa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 O değil de sanırım bu maç itibariyle Beşiktaş Nonda'yı geçti attığı gol sayısı olarak. Her ne kadar Baros sakat olduğu için Nonda artık as forvet çıkıp bir süre daha liderliğini koruyacak olsa da uzun vade için çekişme sürüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bizde daha iki tane gol atan oyuncu yok her maçta başka adam belki bobo ikiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yıllık 1.750.000 dolar ödenen Nobre, 247 gündür gol atamıyor. Not düşelim bunu da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 nasıl bi maç bu ya özeti yeni izledim maç resmen beşiktaş ceza alanında geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar