Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sevgili kardeşlerim. Hepimiz şimdi bu internet aleminde zorlamayla bir iş yaptırılmasından nefret eden pati kardeşleriyiz. TTneti olsun, zamanında videoları için feysbuk olsun, nası istiyosa öyle devam ediyordu. Bildiğiniz gibi kardeşlerim, Micros~1 messenger'ı yeniledi ve hemen kimse sevmiyor bunu. Şerrrefsiz windows live zerzavatı da artık bunu yükle yoksa oynamam demeye başladı. İşte bu noktada tepem attı. Önce, daha önce burada da bahsedilen "windows 2000 uyumluluğu" uygulamasıyla sorunu çözdüğümü sandım. daha sonra baktım ki, çet pencerelerime tab koyan, ıvır zıvır özellikler ekleyen güzide eklenti messenger plus efendi, çalışmaz olmuş. Messenger windows 2000 modundayken de bir türlü çalışmadı meret. Hemen gözüme kestirdiğim bir tepeye çıktım, istanbul siluetine karşı, YENECEĞİM SENİ ULAN MESSENGER!!1" diye haykırdım, geçti tabi sonra. İşte, hem halen messenger 8.5'i çalıştırıp hem de messenger plus'ın çalışmasına izin veren, bulduğum çözüm : Öncelikle indirmeniz gereken ufak bir program var. Bunu Vista ve Win7'de administrator olarak çalıştırmanız lazım gelir. ResourceHacker : üye olmak için tıklayınız. Şimdi, bu programı az önce belirttiğim şekilde çalıştırdığınızda kardeşlerim, karşınıza nbasit bir arayüz gelecek. Burada sol üstten file>open yapacağız. Açılan pencerede c:program fileswindows livemessenger klasörüne kadar geldikten sonra, msnmsngr.exe dosyasını seçip açacağız. Burada önemli olan, bu dosyayı önceden önlem amacıyla başka bir yere yedeklemeniz. üye olmak için resmi görünüz. msnmsngr.exe dosyasını açınca, solda bi ağaç yapısı görünecek. Yapmamız gereken, resimde göründüğü gibi "version info>1>1033" klasörüne gelmek. Burada sağda " VALUE "FileVersion", "8.5.1302.1018" " ve " VALUE "ProductVersion", "8.5.1302" " gibi eski bir sürüm yazıyor olacak. Bunları son sürümün build'ı olan " VALUE "FileVersion", "14.0.8050.1202" " ve " VALUE "ProductVersion", "14.0.8050" " ile değiştirin kardeşlerim. Farkedeceksiniz ki, burada değişiklik yaptığınız anda yukarıdaki Compile Script butonu aktive olacak, basın o tuşa. sonra da file>save diyin, ve çıkın programdan. Bundan sonrasında her zaman olduğu gibi messenger'ınızı çalıştırın, messenger plus vs. hepsi çalışsın, hem de 8.5 versiyonuyla. KODUUMUN MESSENGERI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben coktan boynumu bukup update ettigim icin messengeri sana +rep yok.Helalteam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Resimlere +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 "o kadarını da sen bul" derdim, ama burası kardeşlik forumu patidaşım. Birlikte bu zorlamaların üstesinden geleceğiz. eski messenger sürümleri : üye olmadan da tıklayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben de bir turlu 8.0 dan guncelleyemiyordum acayip bir hata kodu veriyordu.sonra perfect uninstaller ile sildim butun windows live dosya/registry lerini.8.5.1235 kurdum guncelleme istedi gene,tam guncellemenin 99%sinde error verdi bende bu surumu win2k uyumlu kullanmaya basladım zaten son surume uyuz olmustum iyi de oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 vaay +repX2 helalteamX3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 peki msnin son versiyonuyla alip veremediginiz ne bu kadar dalavereyle ugrasicak kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 vaayyyy +rep teşekkürler paylaşım için 10 numara paylaşım imzalarına bittim http://forum.paticik.com/thumbnails/09e/a31/2aa/297/b74/055/66f/e24/677/12f/93_450xNULL.gif OOOO CAM VARMI CAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 msn filan boş iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 icq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 AKSLJHFLASKf dayı resimler inanılmazmış fakat "baş vermek"? En çok ona kafam takıldı. Bu arada topik baltalamak gibi olmasın da, ResourceHacker alternatifi harika bi program var CFF Explorer adında. İçinde çok basit bi disassembler var, packed exe'leri açabiliyo mis gibi mis. Ha, exenin headerındaki her şeyi değiştirebiliyosun onu hiç saymıyorum bile. Mesela bölece 4GB ve üstünü görmeyen eski oyunları 4GB görür hale getirme ihtimalin var. Şöle bi ESES aliim: http://i35.tinypic.com/28s2fjt.jpg Programı da şurdan indirebiliyonuz: http://www.ntcore.com/exsuite.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 upgrade daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hacı kullanın gitsin çalışıyosa sorun yok. fazla takmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 inada inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 +rep bastım yeminle. bende çok uyuzum o yeni sürüme. 8,5 en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 güvenlik açığı ile kullanıyorsunuz 8.5'i ama saınrım. yoksa boşuna 8.5 kullanımını engellemez ms... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 8.5 kullanmanın imkanı varmı ? varsa bende kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Darqainu said: peki msnin son versiyonuyla alip veremediginiz ne bu kadar dalavereyle ugrasicak kadar? Emeğe saygı prensibimden sapmasam da, aslında benim de içimden tam olarak bunlar geçti. Marjinal gençlik iş başında gibi sanki :p Plus bile kullandıktan sonra "yok abi ben yeni versiyonları sevmiyom" gibi bir argüman da geçersiz kalıyor yani. En güzeli en güncel sürümün üstüne APatch kurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 resimlere +rap asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bu yolda geçersiz artık. her yeni oturum açıldığın da program files messenger dosyası içine msn kısayolunu atıyo. versiyonu değiştirme imkanı da böylelikle ortadan kalktı. hoşgeldi tekrardan yeni msn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bu updatein paralı olma durumuyla bir alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Zeppelin said: bu updatein paralı olma durumuyla bir alakası var mı? lanet olsun dostum yeterince forward yapmadık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ulen 1 hafta önce yazsana şunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Baggio said: Darqainu said: peki msnin son versiyonuyla alip veremediginiz ne bu kadar dalavereyle ugrasicak kadar? Emeğe saygı prensibimden sapmasam da, aslında benim de içimden tam olarak bunlar geçti. Marjinal gençlik iş başında gibi sanki :p Plus bile kullandıktan sonra "yok abi ben yeni versiyonları sevmiyom" gibi bir argüman da geçersiz kalıyor yani. En güzeli en güncel sürümün üstüne APatch kurmak. ben mesela plus falan kullanmiyorum ve 9 u da kullanmak istemiyorum, cunku windows 7 de taskbarda 2 tane yer tutuyo messenger. bi sign in name, birde messenger diye iki tane kutucuk cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gizleyiver bi tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar