slickers Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yeni indirdim ben bu torrenti download işlerinde yeniyim anlayacağınız.Bi arkadaş demişti ki ayarları varmış yaparsam daha hızlanıyormuş ne kadar etkili bu modem ayarlarını yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben hiç ayar yapmıyorum max hızda iniyo bi tek özelliklerden upload hızını max 5 yapıyorum o kadar. Onu da fede söylemişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yüklediğin programa göre modeminden port açman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 upload hızını 5 yaparsanız çok beddua alırsınız da hattınıza ve kullanımınıza göre ayarlamak en güzeli. net kullanmıyorsam dl'yi baltalamayacağı kadar açıyorum, kullanıyorsam bana yetecek kadarını kısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar