mertyavas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 merhaba arkadaslar aranızda yeni sayılırım karak normda lvl 20 rr 20 2 hafta da anca kastım turk guildi varmi forumda aradım pek bulamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eskiden vardı birden fazla ama bildiğim kadarıyla kalmadı artık. içinde türk olan yabancı guildler var ama türkler de sağda solda dağınık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Destruction tarafında Precision adında bir guildimiz var. Destruction oynamak istersen bize ulaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 valla bende var bitane türk guildi ama aktif değil illa istersen bana ve ya sirenian'a ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Turk Guildi olsa ne olcak ki ? Gelen giden laf yapıyor abuk sabuk. Bir de bizim millet çabuk parlıyor sonra çekilmez hale geliyor. Gir işte bir tanesine pek Türk guild kalmadı bildiğim kadarıyla. Olanlar da çok aktif değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar