Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Selam anakartım asus-m2a-mx en son bios updatei yüklü,bios dan cpu goruyor hatta ht link hızı 1800 yazıyor,amma velakin win 7 de cpu-z ile bakınca 900 gozukuyor,nedir bunun nedeni ve nasıl düzeltebilirim? Amd nin 1-2 driveri yüklü sistemde,dual core optimizer vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 900*2=1800 çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yav iide 7750be reviewlerine bakıyorum adamlarda cpu-z de 1800 yazıyo ht link speed kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 cpu-z'da ddr olarak göster tarzı bir switch vardır belki? benim ekran kartında mesela ati trayden açtığım zaman iki katı gösteriyor, onun gibi düşündüm yani direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar