Deacon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ne çirkin bir şey ya. hayır bir de böyle çalışamadıysan, kendinden emin değilsen bu gergin bekleyiş hiç ama hiç bitmiyor. yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çalışmadıysan bitsin de gitsek modunda bekle daha keyifli,zaten çalışmadıysan neyine geriliyosun ki oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 tüm sınavların allah belasını versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çalışmadıysan gereksiz gerilim yapmıyosun ya o çok güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çalışmak isteyip de çalışamadıysan bitse de gitsek moduna giremiyor ki insan. ama konular da çalışılcak konular değil be off. bitse de gitsek hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ne istediğin mühim dgl yau,kim istemez ki sınava çalışmak ztn,sonuç çalışmamışsın hadeee bitsin de gidelim artk ha bu arada sınavı beklemek dgl de o sınav süresinin geçmesi ölüm oluyor,sn kağıda bakıyon o sana bakıyor,arada asistan kesiyosun,olmadı öndekinin yandakinin kağıdına bakmaya çalışıyosun böle bi debelenme boş yere ,geçmek bilmiyor 50 dk süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 canola said: çalışmadıysan gereksiz gerilim yapmıyosun ya o çok güzel oluyo çalışmıyorum, üstüne aşırı gerilim yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çalışmamanın tek güzelliği gerilimin olmaması zaten. 0 alcağım derslerin sınvalarına girdiğimdaki rahatlığı anlatamam sizlere, hele sınava girip aaa sorularda bayağı kolaymış deyip 10dk'da çıkmanın hazzı bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben en çok şeye gıcık olurum çalışmam mesela, sora girerim sınava bi bakarım tanıdık sorular böyle yapılabilcek sorular hepsi dilimin ucuna gelir ama çalışmadığımdan yapamam falan o çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sana öyle geliyo o hiç bişey bilmediğin için 3 dakka baksan yaparmışın gibi geliyor ancak kazın ayağı öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bide sınav bitimi ve sonrası var ztn o kolay sınavların,böle tiplemelerin gelip "çıkmş soruların aynısı sordu oley ne kolaydı vs" demesi fln tam cinnetlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 geçen hafta diften önce aynı şeyleri hissettim ben de hayır çalışmam gerektiğini biliyorum, fakat anlamsızca pc başında facebook ve paticik refreshliyorum. sonra ne oluyor ? sınavdan yarım saat önce herşeyi yalayıp yutmaya çalışıyosun. yalan oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mesela vizelere çalışmak yerine http://www.facebook.com/group.php?gid=122040497440&v=photos&so=15 gibi gruplarda gezip AMUHAHAHHAHSTİPEBAK tarzında gülmek falan nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 canola said: sana öyle geliyo o hiç bişey bilmediğin için 3 dakka baksan yaparmışın gibi geliyor ancak kazın ayağı öyle değil hiç bişey bilmediğim için değil işte daha önceden dinleyip anladığım kadarıyla veya sınav döneminden önce çalıştığım kadarıyla öğrendiğim şeyler oluyor. sınav öncesi çekilmesi gereken cilayı çekme zahmetine katlanamadığımdan oluyor yok yani zaten dolanmıyorum öyle ortalıkta bi bok bilmesem bile sorular yapılabilir çalışsam olcak şeklinde =p kendimi iyi bilirim. kazı da iyi bilirim ehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 valla sınavın stresinden kendimi ortamlara verdim şimdi geldim. bella negzel demiş, tüm sınavlar ölsün gebersin. hayır dün quiz yaptılar sınav bu zorlukta olcak dediler. utanmaz arlanmazlar ne diye kandırıonuz lan? alakası yoktu quizle resmen haşırrrrrrrt diye. bir daha da sınav falan beklemem girer sıfırımı alır çıkarım. çalışmam ulan. dünya beni kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 2 hafta sınava çalış, sınava gir, 100 alcakken angut gibi 3 şıklı sorunun 2. şıkkının açıklamasını 1 e yaz, sonra angut gibi aa buna gerek yok diyip sil, sınavdan çıkınca 2. sorunun cevabının açıklamasız kaldığını farket. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hahahah delirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya adamlar zayıf iletkeni sormuşlar. ilk asetik asit yaptım. sonra lan oksijen var o hiç iletmez diye onu işaretledim. böyle kandırmacalı sorulara ne gerk var lan? angut gerizekalılar. fazla bildiğimden yanlış yapıyorum yok böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oh ben de yarın su kimyası ve ekoloji sınavına giricem. 6 da kalkıcam. okula gidicem. ekoloji 12 de, su kimyası 3'te. özet çıkartayım dedim iki dersten 13 sayfa falan çıktı. anca. neyse. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 "roket adam" said: oh ben de yarın su kimyası ve ekoloji sınavına giricem. 6 da kalkıcam. okula gidicem. ekoloji 12 de, su kimyası 3'te. özet çıkartayım dedim iki dersten 13 sayfa falan çıktı. anca. neyse. hadi hayırlısı. olm çalışma lan. exams always gonna break your heart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 duş alıp uyuyacağım daha çalışamam. yarın erken kalkar bakarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 you're gonna break my heart again, you never let me forget it you're gonna break my heart again but, you're gonna live to regret it ay dinleyesim geldi. pazartesi sınavlarım başlıyo. mut suz luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sparkcaster said: 2 hafta sınava çalış, sınava gir, 100 alcakken angut gibi 3 şıklı sorunun 2. şıkkının açıklamasını 1 e yaz, sonra angut gibi aa buna gerek yok diyip sil, sınavdan çıkınca 2. sorunun cevabının açıklamasız kaldığını farket. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi ben şunu anlamıyorum. her gün 5 dakika o gün yazılanlara bakıp, vize haftası stres yapmadan sağ salim bitirmek varken, her şeyi son haftaya hatta son geceye hatta sabahına bırakıp stres yapmanın NE MANASI VAR. ULAN GÜNÜ GÜNÜNE ÇALIŞ ARTIK BE. ÇALIŞ BE ADAM Bİ SEFER DE BABANIN SÖZÜNÜ DİNLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar