malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Arkadaşlar guild house için paraları toplamaya başladık. Tahminen 100p olur diyoruz en büyük ev. Şu aşamada önemli olan ilk yeri almak. Bu yüzden patch olurken bilgisayar başında bekleyeceğiz. Server açılır açılmaz gidip ilk yeri almayı düşünüyoruz. Katkıda bulunmak için gördüğünüz officer lara para, seal ya da salvage için item verebilirsiniz. 100 member ımız olduğu gözüküyor şu an. Herkes 1p verse bu iş hallolacak. Bugün DF yi alırsak pbae grup kurmak istiyorum. Güzel tanklara ihtiyacım var. 45+ olsa çok iyi olur. Toplanan sealları bu iş kullanmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 abi bu parayi bir kere odemiicez duzenli olacak insanlara duzenli bişi yaptırmak gerçekten zor o yüzden birktirebildiimiz kadar biriktirelim[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bencede hazır vaktiniz varken rahat rahat toplayın sonradan bi problem olur yetiştiremezsiniz felan gerilerde kalmayın yakışmaz hunlara gerilerden ev :) en öne kurulun[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 yav thalion sana da bi acc mi bulsak takilsan şööle kay albionda :P[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 :) aslında elimdeki acc'ı boş bir US acc ile trade edebilirim, daha önce teklif ettiler ama zaten oynamıyorum bir süredir, istanbulda işleri rayına koyana, bi ev felan tutana kadar da sanırım girmem zor, ondan sonra bi bakarım zaten patlak acc benimki trade'den aynen değişirim US acc ile :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 nihaha ama ben gelirsem oraya sizin arazi üzerine gecekondu atarım haa ona göre :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 delikanli adam etek mi giyermiş albion biraz sakat valla savaşçısı etek büyücüsü elbise giyiyo[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla toplam 1plat 618 gold 57 silver 63 copper var Sungur'da :) veririz 1 platını feda olsun. Ama legendary fletcher zor olacam bu gidişle... :))[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 araziyi alalım da öncelikli olarak. bugün verdiklerimle toplam 5pp vermiş oluyorum. 100p ya da 500 herneyse bu para toplanacak. çok zamanımız var diye yayılırsak biteriz. şu ana kadar verdiklerimiz hep cepten. bunlar sonra yeniden kazanılacak falan filan.çok işimiz var çok. hadi pbae gruba yok mu gelen? hem çok iyi xp alırsınız. ve iç döşeme konusunda çok şey bilmiyorum ama varsa throne alalım kesinlikle. Hasan abi gelince oturur:) bika. cariye de yaparız ehhe[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bu arada housing zonlarinin haritalari cikti gordunuz mu? biz shamarla yer seciyoz valla :P[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lol ben görmedim boğaza baksın:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ediz, suya yakın olmasın, kurbağalar car car bağırır kafamızı ağrıtır(!) dedi haklı olabilir[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: kalima, 29 April 2003 16:57 tarihinde demiş ki: ediz, suya yakın olmasın, kurbağalar car car bağırır kafamızı ağrıtır(!) dedi haklı olabilir ROFL! [hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com [hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Aşam DF bizde olursa gelirim.olmasada herhangi bir yere para için gelirim. Zorbey'lede konuştuk hep yapalım diyoruz hareket yok. Olmadı birimiz bi raid düzenlesin. Ben haftasonu için düşünüyordum ama haftasonu yarı final maçı var Boğaziçi ile o yüzden İstanbuldayım zorunlu olarak. Pazar gecesi gelecem. Haftaya düzenlemeye çalışacam. DF olursa çok daha iyi seal+para süper olur. Akşam Sungur veya manaya çok yardım sağlayabilecek necromla gelebilirm Belga. Sen söle hangisi daha uygunsa.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 vayy be Arda beyde bizleri satıyo istemiyoz olm seni atıyorum gUİLDDEN..began u beast..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ne abisi len:P siz abilersiniz heh ok ben habire check ediyorum heralddan. olmadı keep raid yaparım önce. zorbey-mothman-tony-bone-sungur ben şimdi giriorum oyuna. ortamı hazırlıyorum gelin akalım alemlere:) sungur istanbula geliyosun he:) haha sıra bende. öğren nasıl misafir ağırlanır:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Nihaha zaten Ankarada istanbula taşındım nevrim döndü bi de Excal'den Kay'a taşınayım iyice dönsün.. Zaten turist gibi geziyorum etrafta Daoc'da d gezeriz tam olur :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 350 seal topladık bi kaç da level alındı. teşekkür ederim katıldığınız için.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Belga Ankara'ya gelde bi akalım hafiften gece ortamına. Çok özledim valla 2 aydır gelemiorum İstanbul'a. Bu kadarmı ot bir şehir olur ya bıtktım herşeyinden. Bitsinde şu üni artık bu dönem kurtuliym. Ölene kadar takılalım İstanbul'da :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lol yer değiştirebilirim seninle ben de ankaranın hastası oldum:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lol merc olmadım ama mercinf olmak üzereyim:) resmin bütünü daha bi güzel.[hline] PS2 de Baldur's gate i bitirince Drizzt le oynayabiliyorsun. Onu kontrol edebildiğimiz tek oyun sanırım.Hastasıyız. Konuyu da darmadağın ettik ama zaten bi olayı kalmadı:) Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin[Bu mesaj malsahibi tarafından 30 April 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: kalima, 29 April 2003 12:59 tarihinde demiş ki: delikanli adam etek mi giyermiş albion biraz sakat valla savaşçısı etek büyücüsü elbise giyiyo[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Midgardın hatunlarında iş yok bea :) One öle muşmula gibi :P Albion dakiler daha güzel göz zevkim yerine geliyor walla oynarken :) Delikanlı adam etek giyer üstüne robe çeker gider rvr ye yok öle :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar