barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu telefonda kampanya varmış 6 ay taksitle 400 lira gibi bir para. kullanmış olan var mı? biraz incelemelere baktım güzele benziyor.
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Üstüne 100 lira daha koyar nokia 5800 alırdım.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 5800dan daha başarılı bir telefon yalnız.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 samsung genel olarak basarısız bence
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Vargath said: Üstüne 100 lira daha koyar nokia 5800 alırdım. katılıyorum.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben kullanıyorum o telefonu gayet memnunum internet hızı olsun menusu olsun gayet durumum nokia da alamaya uygundu ama onu tercih ettim. wifi hızı gayet güzel,hiçbir sorun çıkarmadı bundan önce samsung telefona karşıydım bunu almadan öncede çok araştırdım ve memnuniyetsiz kalan kimseyle karşılaşmadım kullananların forumlardaki yorumlarını okursan görüceksindir. zaten wifisiz modeli geçen sene dünya çapında en çok satış yapan modeldi.
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 geçen hafta aldık bizde bunu.ben annem için aldım telefonu ve gayet hoş.Şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadık.nokia bunun yanında bayaa kaba kalıyor.3g ve gps ile işimimiz olmadığından acayip uygun bizim için.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben şimdi aldım geldim.Bir kıllık olursa paylaşırım. edit: mp3 gayet tatmin edici,kulaklıkta iyi.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sesli arama dediği bildiğimiz arama değil dimi :P nokia>samsung ama bi bakılabilir.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ekrana harf çiziktirerek tuş kilidini açma güzelmiş.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 50mb dahili hafıza, görüntülü konuşma yok 3g yok kamera flaşı yok.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 3g ihtiyaca göre değişiyor mesela benim telefonumda 3g var ama kullanmıyorum keşke wifi olsaydı daha çok işime yarardı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ha bir de şidmiye akdar 5mp üstü olmayan makinalarda öyle ahım şahım bir flaş görmedim ben gece çekimi neredeyse bütün cep telefonalrında kötü
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Simdi wifiden baglaninca buyuk i harfleri y gibi oluyor.turkce karaktere nasil ceviRecez
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kullanan arkadaşların telefona yaptığı modifiyeler varsa paylaşmaları güzel olur aslında .
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kız arkadaşıma aldık bundan, bir kaç beceremediğim şey var -Hotmail'deki attachment resimleri telefona yükleyemiyorum ( yüklenebiliyor mu ) - Vidyo vs. gibi şeyler açamıyorum sebebi flash player olmaması, araştırdım biraz ama bulamadım var mıdır telefon için çıkarılmış flash player fln olmaması ayıp değil mi ya sen o kadar telefon yap saçmalık ... kızdım ama. Neyse bi de bolt la açılıyor demişler internette denedim onla da açamadım zaten çok da kötü bi browser kullanımını da beğenmedim, attım çöpe? War mıdır bu vidyoları izlemenin, fizy.com gibi sitelerden müzik filan dinlemnein yolu yordamı?
adonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: ha bir de şidmiye akdar 5mp üstü olmayan makinalarda öyle ahım şahım bir flaş görmedim ben gece çekimi neredeyse bütün cep telefonalrında kötü Sony Ericsson K790 zifiri karanlıkta flaşıyla inanılmaz net görüntüler veriyor.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 telefonu 5-6 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. internette falan hiçbir sorun yaşamadım tek problemi daha windows 7 için bir driver çıkarmamaları.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ekranda istemediğimiz ikonları nasıl silebiliyoruz, örneğin hava durumu gibi. utanmasam çöp kutusu arayacağım ama o da yok arkadaş =/ bir de müzik player ı dinledikten sonra nasıl kapatıyoruz bu meretin? kullanma yorumuna gelince 380 lira gibi bir fiyata wi fi ve bunun gibi özellikleri barındırması yetti benim için. konuşma da gayet net ve güzel, bir tek problem olabilecek noktası ilk açılırken pc gibi biraz yavaş toparlıyor kendini o kadar. edik. bir de gelen mesajları sim karta değil de hafızaya nasıl yönlendiriyoruz ben bulamadım =/
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 İkonları soldaki widget'e atabiliyorsun sürükliyerek bu şekilde ekranda durmamasını sağlamış olursun. Müzik playeri dinledikten sonra durdurma tuşuna basarsan kapanması lazım en azından radio da öyle oluyor. Sms lerin simkart dolduktan sonra telefon belleğinde depolanması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Öne çıkan mesajlar