Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Server açasım var . Gm scripter olasım var . içimde kaldı yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aç aç eksik kalmasın.içinde ukte falan kalır..inme iner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aç bende yardım edim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bi tarafın şişmesin abi ac ac oynarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hepimiz yaptık zamanında sende eksik kalma :) şurda uo serveri açmamış adam yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 senko said: hepimiz yaptık zamanında sende eksik kalma :) şurda uo serveri açmamış adam yoktur heralde Bu yorumu okuyunca bir an durup düşünüyor insan acaba bende mi bir eksiklik var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 "hepimiz açmış olmasakta hepimiz illa bi şıtaflık yapmışızdır." diye genişleteyim olayı kendimi kurtarayım en azından dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yok abi en olmadı hepimiz servar kurup tek başımıza gezmişizdir :) hatta hatırlarım dial up zamanı, internete bağlanmadan local servera da bağlanamıyorduk, nete girip oyuna girip sonra netten kopmak gerekiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 senko said: yok abi en olmadı hepimiz servar kurup tek başımıza gezmişizdir :) hatta hatırlarım dial up zamanı, internete bağlanmadan local servera da bağlanamıyorduk, nete girip oyuna girip sonra netten kopmak gerekiyordu... hea ): ne güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar