Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: capul, 07 Temmuz 2004 02:00 tarihinde demiş ki: İzmir'de şikayet eden arkadaşları Marmarise davet ediyorum... Öğlen 5 dk güneşin altında durunca insan bilincini kaybediyo artık gece çıkabiliyom evden... izmirde aynı şeyi yaşamaman için hiç bi sebep yok[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 la bu istanbulda acaip sıcak ama bizim evin balkonu saolsun (en üst katta oturuyoz eehehe) üşütüyo adamı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ankaradayım sabahın 7sinde işim vardı dışarı çıktım tshirtle ve titredim arkadaş. adam da gelmiş yanıyorum diyo burda.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ke$ke Ankarada ol$am burda oluyorum çünkü[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Şimdi 35 ölçtü araba derecesi OR-ANda. Yani şehirde 1-2 derece daha yüksektir. OR-AN nedir diyenler için açıklama. Güzide Ankaramısın bir ilçesi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya sicak filam neysede millete bakiyom simsiyah geziyorlar ortalikta biz hala süt beyaziyiz gidemedik bi tatile be :([signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ohhhhhh iyiki kaçmışım izmirden. Beylik düzündeyim istanbulda ohhh mis burası Püfür püfür esiyo hatta üşüyoz bile akşamları falan nhiahahah.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 iyi bari cuma istanbula gelecem. Şu antalya sıcağından da bi nebze de olsa kurtulcam en azından.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bende Grip oldum ne iş anlamadım ya.İstanbul çok dengesizleşti havalar birden değişiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar