Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben böyle sıcak görmedim arkadaş! sakın antalyaya gelmeyin.. gelirseniz kendinize klima taktırıp gelin. delirmeme ramak kaldı. bu ne rezalet arkadaş. yetkililer uyuyomu. es ulan biraz esssss........[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İzmirde aynı durumdaydı en son Burnn Burnnn ![signature][hline] The Truth is out There
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 istanbul soğuk ya[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şaka gibi yaa... sabah 11 den beri sanırım 2 litre buzlu sıvı içtim banamısın demedi.... dışarda olmak zorunda olanlara allah kolaylık versin..[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İzmitte yorganla yatmak gerekiyo akşamları:) Heh bilirim oraları mersin sıcağından. O nem yok mu o nem öldürüyo adamı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 izmir tek kelime ile i-na-nil-MAZ sicak, ruzgar bile sicak esiyor.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Evimdeyim miss :D sizede önerim evde kalın en iyisi hehe[signature][hline]Booo
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ankarada demin üşüdüğüm için pencereyi kapattım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 karsda donuyoruz biz yaw ne sıcaandan bahsediyonuz. şimdiden kömürr stokladık bile. bu yaz zor geciceğe benziyo arkadaşlar[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Wendigo, 06 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: yetkililer uyuyomu. es ulan biraz esssss........ yetkiliyle ne alakası var :P sıcağı felan engelleme gibi özelliklerimi var yoksa ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 klimayı icat eden saygıdeğer kişinin anısına paticik'te 1 dakikalık saygı duruşu öneriyorum!
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ankara kral :) öğlen dışarı çıkılırsa sıcak olur tabi de 1de de çıkmaz kimse zaten yazın ehe
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ema istiklal marşına gerek var mı? :)[signature][hline]Booo
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Willis Haviland Carrier, 1950'de kaybetmissiz.
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bursa'nın da maşallahı var yani. sabah 10 da çıkıyım dedim eve döndüğümde donuma kadar terlemiştim. şimdi de perdeleri açamıyorum parlıyo ortalık =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 dieddragon,bende bursalyıım ama bak ne güzel evimde oturuyorum :) P.S. dom aynı zamanda burdan vantilatörü icad eden kişiyide saygıyla analım yani öle demeyin herkesin evinde klima yok :)[signature][hline]Booo
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 newton yer cekımını ıyıkı bulmus[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet abi yerçekimi olmasa nasıl serinlerdik !?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ev çok katlı falansa alt katlarda bulunmaya özen gösterin ( maalesef bilgisayar çatıda yanıyorum .!) ; Isınan hava yükselir sayın arkadaşlar[signature][hline]"Haplo"
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Vantilator'u de Ahmet Vantilatoroglu bulmus, halen aramizda.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bu vesileyle burdan tüm herkese bir kes daha saygılarımızı iletiyoruz.. biz kimseyi unutmadık hepiniz kalbimizdesiniz:)[signature][hline]Booo
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 vent - > Rüzgâr demek fransızca [böle konuştururum işte] tilator -> yapan makina gibi anlam katan ek. İşte dom çürüdün bwahaha[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: dom, 06 Temmuz 2004 14:39 tarihinde demiş ki: Vantilator'u de Ahmet Vantilatoroglu bulmus, halen aramizda. Ah iyi ki vantilatorde keşvedilmiş ama klimada şart 20 gobeeme 19 ayak ujlarımaa oh [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 Temmuz 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Burası buz gibi..Donuyorum! dahada sıcak isterim....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Öne çıkan mesajlar