Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yanıyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzmitte yorganla yatmak gerekiyo akşamları:) Heh bilirim oraları mersin sıcağından. O nem yok mu o nem öldürüyo adamı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ankarada demin üşüdüğüm için pencereyi kapattım[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
karsda donuyoruz biz yaw ne sıcaandan bahsediyonuz.

şimdiden kömürr stokladık bile. bu yaz zor geciceğe benziyo arkadaşlar[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 06 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
yetkililer uyuyomu. es ulan biraz esssss........

yetkiliyle ne alakası var :P
sıcağı felan engelleme gibi özelliklerimi var yoksa ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bursa'nın da maşallahı var yani. sabah 10 da çıkıyım dedim eve döndüğümde donuma kadar terlemiştim. şimdi de perdeleri açamıyorum parlıyo ortalık =).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
dieddragon,bende bursalyıım ama bak ne güzel evimde oturuyorum :)
P.S. dom aynı zamanda burdan vantilatörü icad eden kişiyide saygıyla analım yani öle demeyin herkesin evinde klima yok :)[signature][hline]Booo
Mesaj tarihi:
newton yer cekımını ıyıkı bulmus[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
vent - > Rüzgâr demek fransızca [böle konuştururum işte]
tilator -> yapan makina gibi anlam katan ek.

İşte dom çürüdün bwahaha[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Mesaj tarihi:
said:
dom, 06 Temmuz 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
Vantilator'u de Ahmet Vantilatoroglu bulmus, halen aramizda.

Ah iyi ki vantilatorde keşvedilmiş ama klimada şart 20 gobeeme 19 ayak ujlarımaa oh

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 Temmuz 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...