Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 masa büyük olacak, çay yakınına konmayacak. gayet dökmeden mutlu mesud devam edersin kullanmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 güzel bi kasaya param yok demiyorda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kasa lazımsa alayım sana fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bana alirsan güzel olur valla =P Soyle bi coolermaster'a hayir demem. Kartin borcu boyum kadar oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben on usbleri kirdigim gunden beri yeni kasa almiyorum. neyime benim yeni kasa switchim calismadigindan duz kontakla aciyodum simdi reseti switche aldim resetleyemiyorum. hep bi zorluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yaziq yha :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahuauh bende de kasa olmadığından direkt switch yok tabi. aynen düzkontakla açıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kasamı seviyorum 2 ay peşinde koşmuştum zamanında bulucam diye ülkede 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 upate: bu sabah servise verdim, psu'ya 90 dolar sıkışmış, buymuş arıza. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 90 dolar mı? ne marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Altın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mr_Hand said: 90 dolar mı? ne marka? işçiliği unutuyorsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 servislerde kasayı açmak 15$, kapatmak 20$ felan oluyo zate min. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mr_Hand said: 90 dolar mı? ne marka? bilemiyorum valla. chanel filan herhalde :/ naha şuraya yazıyorum (*parmağını tükürükleyip masaya sürer*) ilk fırsatta yeni nesilinden imac alıcam ulan! aliym mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evde yedek bilgisayarim war yane cok mu garip ki abi cogu seyin yedeginin olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Emaleth said: Mr_Hand said: 90 dolar mı? ne marka? bilemiyorum valla. chanel filan herhalde :/ naha şuraya yazıyorum (*parmağını tükürükleyip masaya sürer*) ilk fırsatta yeni nesilinden imac alıcam ulan! aliym mi? imaci benim genel müdüre aldık. kurdum falan. çooogzell alet. =) en üst modelin bi altını almıştık, en üst ile bunun arasında 1000 tl fark vardı ama özellik farkı olarak değecek bişey yoktu. (pahalı bunlar yea) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 endişelerim var mac pc'nin çalıştırdığı bir takım midesizlikleri (steam olsun, utorrent olsun, bir takım acur acayip flash oyunları olsun) çalıştırmaz mı acaba o kibar haliyle diye? ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ema senden "macte flash çalışır mı?" sorusunu beklemezdim :D ayrıca steamden pek emin değilim, ama her derdin bi çarresi olur ya. bootcamp falan bişeyler yapılır. torrent programları vs. zaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 flash çalışır mı demiyorum, o kadar yaşlanmadım daha :P iki dakika boş duramayan, huzur bulamayan bi insan olduğum için point and click oyunlar oynuyorum bi sürü, netten satın aldığım diner dash olsun, farm frenzy olsun, star defender olsun biiissürü boktan çapulcu oyunlarım var. onlar neredeyse flash oyunları gibi ama hepsi .exe file'lar ile çalışıyo, onları kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 imac'e windoz yükleniyor. windowz yüklersin, pcden farkı kalmazç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 winzort yükleyecekse imac almanın ne mantığı kaldı ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 parallels desktop yapar, on numara olur http://static.arstechnica.com/apple/parallels5_crystal_mode.png http://static.arstechnica.com/apple/parallels5_windows_game.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 o ne yahu gırgır heralde bu, yok böyle bişe dimi? yani teorik olarak ilk bakışta imkansıza yakın gibi geldi bana (bu parallels desktop mu nedir, mümün yazdığı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 var yahu, ne girgiri. http://www.parallels.com/eu/products/desktop/demotutorial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar