CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Millet bana bu KO hakkında bilgi vericek deneyimli ve sabırlı birileri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 y halo thar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ceydacım neden ko öğrenmek istiyorsun? trabzonluları bozar bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 malis diyenlere inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 malis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 valla elim mahkum..oyun hakkındaki en detaylı bilgiye dahi ulaşmam lazım yoksa sınıfta kalıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sınıfta kalıcaksın? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sınıfta kalıcam derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 baya sınıfta işte okulum uzucak vs.. KO hakkında arastırma yapıp tez hazırlamam lazımm üstelik tek bi kelime bile bilmiorm oyunla ilgili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 msn verirsen neden olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bak şimdi sen bloodybeasti tanıyodun galiba aklımda öyle kalmış.O buranın moduydu şuan banlı.Bence en doğru bilgiyi ondan alırsın. Ayrıca çok saçma bi ödev bence sınıfta kal daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çok komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bağa demedin dimi bağa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mesene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 engin bilgilerini benle paylaştıgın için cok saol Dan.. bu konuyu ödewi yargılayın diye değil yardım edin diye actım keza etmiyoruz diyip konu kapatmak daha mantıklı böyle boş işe yaramaz cevaplardansa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 CeyDa_61 said: baya sınıfta işte okulum uzucak vs.. KO hakkında arastırma yapıp tez hazırlamam lazımm üstelik tek bi kelime bile bilmiorm oyunla ilgili :) ko hakkında ödev veren hocaya, hocam o oyun çok bebe işi, şimdi wow aion falan varmış diyebilirsin bence. angara usülü bebe taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ne öğrenmek istiyorsun ceyda ? yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 trabzonlu ceyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ko'nun nesiyle ilgili bi araştırma yapıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 CeyDa_61 said: engin bilgilerini benle paylaştıgın için cok saol Dan.. bu konuyu ödewi yargılayın diye değil yardım edin diye actım keza etmiyoruz diyip konu kapatmak daha mantıklı böyle boş işe yaramaz cevaplardansa.. Sanki bişey dedik yardım alabilceğin adamı söyledik bi de laf yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zilyon kadar mmo varken nedenko ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tek ciddiye alan sen oldun Theridone..sağol çok..oyunla ilgili herseyi bilmem lazım ama mesela su soruyla başlarsan cok mutlu olurum : ) neden KO ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bende onu diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tamam oyun hakkında bilgi. devasa online oyun. sadece grind'e dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 DadashNik0F valla bende oyunu oynayanlardan bunu öğrenmek istiorm : )neden KO ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar