Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age : Origins

mono

Öne çıkan mesajlar

düzgün bi bilgisayarınız varsa kesinlikle pcde oynayın oyunu.konsol versiyonu gerçekten pcye kıyasla vasat.gerek kontroller olsun,gerek kamera olsun,gerek grafik farkı olsun herşeyde geride kalıyor pcden.

bu arada oyunun epey bi kabarık başlığı var bilgisayar oyunları bölümünde.yüksek ihtimalle kilitlenir bu =P
Sosyal ağlarda paylaş

kitlenmezde dursun yani burda

konsola alinmaz ama, en buyuk sebebi oyun bariz PC icin yapilmis

KOTOR 1-2 ve onun takipcisi (a.k.a. insanalr aslinda bizim oyunlari seviyor, george lucas a dunyanin aprasini vericegimize oturup kendi dunyamizi ve hikayemizi yaratalik gene satar) Mass Effect konsol oyunuydu, Dragon Age ise NWN nin cizgisinde "lan wizards a niye para kazandirip duruyoruz, mass effect tuttu buda tutar" oyunu

izometrik kamerayla oynama seceneginin konsolda olmamasi misal konsolda su oyunu almamak icin en buyuk neden
Sosyal ağlarda paylaş

valla aklimdan gecmiyo degil..az once arkadastan red alert 3'u yürütüp denedim..i ih..bu tip oyunlar mouse'suz olmuyor..

hayir ps3 icin mouse-keyboard adaptor falanda var GENE olmuyor, delay falan giriyor cildirtiyor..Dragon Age de ayni durum yasaticak gibi gozukuyor..

anlasildi, pc ye dönüs zamani... :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben çıktığı gibi üstüne atlamayı düşünüyorum ya. Ps3te bi rpg oyunu oynama hasretim var resmen, hele ki bioware yapıyosa varıdr bi bildiği. Mecburiyet de var tabi işin içinde. benim laptop kendi beynimi soksam ram niyetine yine çalıştırmaz heralde bu oyunu (not : salak değilim) asdf

Bu arada viktor nickini gördüğüm anda kafamdan THIS IS THE NEW SHIIIEEEETT geçti ama dememişsin bu sefer :D
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 te rpg oynamak isteyenler demons soul oynayabilir.anlatılmaz yaşanır kalitesinde bir oyun.oynanışı,içeriği,boss fight ı,dünyasının büyüklüklüğü falan derken oynarken kayboluyorsunuz zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz.100 küsür saat oynayıp kaçırdığınız bir detay,görev falan olabiliyor.ben elimde rehberle oynadım :)

acayip karmaşık ve inanılmaz zor bir oyun.dikkatli olmadığınızda en kıytırık düşman bile 2-3 hamlede öldürebiliyor.boss fight taktiklerini strateji rehberlerinden okumanız youtube videolarını izlemeniz gerekiyor.yoksa 1 vuruşta öldüren bosslar var.ayrıca çok boss fightlı oyun oynadım bu oyundaki kadar kalitesini zorlayanını görmedim.

tek başına oynayınca korkutan bazen farkında olmadan salak sesler çıkartabileceğiniz bir oyun.ps3 te kaliteli rpg oynamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun.ama almadan kendinizde araştırma yapın.çünkü zorluğu amann kaç yıldır oyun oynuyorum ne zor oyunlar gördüm bu mu zor olacak! diyebileceğiniz birşey değil.pc de dragon age de oynadım bu oyun benim daha çok hoşuma gitti.online ı co-op u falanda var konroller ps3 exc oyun olduğu için kolay.ama oyun zor :P

pal versiyonu daha çıkmadı.asya ve ntsc-u versiyonları var 2 si de full ingilizce.ben asya versiyonunu takasla aldım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

lanet olsun adamım, yüzlerce papel uçlanmıştın o makineye! bu hiç havalı değil!

lanet olsun dostum, bu oyun cikinca, buralar cehenneme döndü, karakıçım için bile fazla ateşli bir oyun....
laneeet! (sessiz bir 'daaamn' havasinda son kelime)

izometrik kamera olmayişi içimi sizlatti eheh
galiba alip, oyle boyle denicem herseye ragmen...AÇIM! RPG'YE AÇIM!
Sosyal ağlarda paylaş

ehue konsolda oynancak oyun var pc de oynancak oyun var. illa konsola rpg arıyorsan yukardaki arkadaşın söylediği demon's souls var. felaket zevkli ama hata affetmiyor. netten falan oynarsan çok rahatlarsın milletin bıraktığı ipuçları ile ama kendi başına keşfede keşfede gidecem ben huueeyt diye oynarsan ağlatır

/v/ bile trollemiyor o derece iyi bir oyun :>
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...