Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaralılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mantıken niye yürünmesin
hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmiş oluyorsun yürüyen merdivende yürüyerek.

sadece beklersen asıl alacağın maksimum kârın yarısını almış olursun. -mantıken

hızlı çıkacam diye normal merdivenleri kullanırsan da gene mantıken hem zamandan tasarruf etme oranın azalır hem de eşek gibi yorulursun ahaha
Mesaj tarihi:
neyi tartışıyosunuz anlamadım ben.
yürüyen merdivende çıkarken,sağ tarafta durulu sol taraftan da insanlar çıkar işte bekleme yapılmaz.

ayrıca acil bir işim olduğunda ya da geç kaldığımda ben de soldan koşarak çıkıyorum,normal merdivenden çıksam hem yorulcam nefes nefese kalıcam hem de daha çok efor sarfederek daha az verim almış olcam zaman açısından.
Mesaj tarihi:
Bella said:

benım eski erkek arkadaşım tam yürüyen merdivenden inerken birden koşardı metroya böyle (metro gelmemişti tabi) sonra insanlar da peşinden koşardı heycanlanıp metro geldi diye ahahah of

Efsane hareketmiş yannız(:D
Mesaj tarihi:
A->B ulaşım süresini kısaltmak için yürüyen merdivenlerin arasındaki metal plakayı uygun yapsınlar oradan kayarım bile...

o kadar diyim..

yürüyen merdivende solda durursanız, çarpar yolu açarım. çünkü o çarpmayı göze almışsınızdır. çarpma adildir orada. suç değildir.

aynı şekilde otobüs/metro kapısı önünde duruyor ama binmiyorsanız, evet evet yine çarpar yolu açarım. orası bekleme yerimi? değil.. e o zaman bekleme. bin ya da yol ver..

kısaca yol verin yoksa çarparım..
Mesaj tarihi:
yürüyen yollar var ya

şöyle bir 2050'ye kalmaz işlek caddelerin muhtelif yerlerinde bulunurlar

hatırlarsınız pati'den yav demişti diye
Mesaj tarihi:
sinad said:

Peki istanbul metrosunda ki yürüyen yola ne demeli ?

çok zevkli lan ehehe

kesinlikle ben orda da koşuyorum ya da hızlı yürüyorum.
süper tasarruf.
ayrıca uçuyosun gibi oluyo ^^
Mesaj tarihi:
sinad said:

ben başka şehirden gelen herhangi bi arkadaşımla metroda yürüyen merdivenlere binsem duruma şaşırıyorlar.

ahahahah aynen.
amerika görmüş rafet el roman gibi oluyor adamlar, "nasıl bir düzen, nasıl bir dünyea"
Mesaj tarihi:
ben bi de şeye çok gıcık oluyorum.

şişko teyzelerin sarsıla sarsıla yürümesi sonucu sizi devirip yoluna devam etmesi ve bu hareketleri sonucu asla özür dilememeleri,

yine bu tip teyzelerin tam durağa gelip kapı açılmışken "atıl kurt" emri almışcasına sizi ezip hedefe doğru fırlamaları,

sonra yanınıza oturup sizi cama pestil gibi yapıştırmaları,siz rahatsız olup kaydıkça onlara yer veriyormuşcasına daha da yayılmaları,

sonra yine bu şişko teyzelerin hep aynı kokuya sahip olmaları sonucu burnunuzun direğinin yerle bir olması,

ve bunların %90ının türbanlı olması..

ger-çek-ten.
  • Yeni Oluştur...