Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Bankası İnternet Bankacılığının .......

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Garanti>Isbankasi

Ulan yurtdisinda garantiden para cekerken kuru 0,89 dan hesapliyor işbankasından cekerken 0,82 den hesaplıyor.

Yurtdısında oldugum için İŞbankası kredi karti borcum birikti 2 aylık,tak hemen avukat mahkeme olayına girmişler,birde diyolar bundan sonra size kredi karti veremeyecegiz,cokda tınn,alın o zaman bankamatik kartımıda iptal ediyorum dedim.

Ayrıyetten garanti internet subesinden 10 sn de sanal kart cıkartip internette kredi karti gibi kullanılıyor
Garanti cep süper bir olay,1 smsle para gonderiyosun istedigin kişiye,sonradan işbankasıda bunun cakmasını yapti
Mesaj tarihi:
akbank 1.5 lira civarı bişey alıyor eft yaparken diye hatırlıyorum. yamuluyorsam düzeltin. biri de akbanktan kötü olamaz demiş hakkaten daha güzel bir tespit yapılamazdı. babam yüzünden akbank kullanıyorum yoksa zerre elimi sürmem.
Mesaj tarihi:
ya hakikaten iş bankası internet şubesini senelerdir sorunsuz kullanıyorum. herhangi bir sorun yaşamadım. şubeye gittiğimde kadına tam kontrol istiyorum demiştim o günden beri problem olmadı.
Mesaj tarihi:
ben internet bankacılığı şifremi bankamatikle aldım. sadece müşteri numaramı öğrendim o kadar. hiç de sorun yaşamadım şu ana kadar.

akbankın internet banckılığı firefox ile uyumlu değil. bu kadar buyuk banka nasıl boyle bişe yapıyor bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...