Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 akbank kadar kötü olamaz bence işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 işbankası ve akbank benden para almıyor havalelerde. döviz ve travelers cheque için de akbankla anlaşmam var efektiften bozuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Zamanında bende baya çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Burax said: pekiğ havale ve eft ücretleri nelerdir? garantinin havale 0,80tl, eft de 1,5tl mi ne diğer bankalarınki nedir nedir? havale ücretsiz eft 1 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Garanti>Isbankasi Ulan yurtdisinda garantiden para cekerken kuru 0,89 dan hesapliyor işbankasından cekerken 0,82 den hesaplıyor. Yurtdısında oldugum için İŞbankası kredi karti borcum birikti 2 aylık,tak hemen avukat mahkeme olayına girmişler,birde diyolar bundan sonra size kredi karti veremeyecegiz,cokda tınn,alın o zaman bankamatik kartımıda iptal ediyorum dedim. Ayrıyetten garanti internet subesinden 10 sn de sanal kart cıkartip internette kredi karti gibi kullanılıyor Garanti cep süper bir olay,1 smsle para gonderiyosun istedigin kişiye,sonradan işbankasıda bunun cakmasını yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 akbank 1.5 lira civarı bişey alıyor eft yaparken diye hatırlıyorum. yamuluyorsam düzeltin. biri de akbanktan kötü olamaz demiş hakkaten daha güzel bir tespit yapılamazdı. babam yüzünden akbank kullanıyorum yoksa zerre elimi sürmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ya hakikaten iş bankası internet şubesini senelerdir sorunsuz kullanıyorum. herhangi bir sorun yaşamadım. şubeye gittiğimde kadına tam kontrol istiyorum demiştim o günden beri problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hem internet, hem telefondan her türlü süper faydalanıyorum. havale ücretsiz, eft 1.5lira helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben internet bankacılığı şifremi bankamatikle aldım. sadece müşteri numaramı öğrendim o kadar. hiç de sorun yaşamadım şu ana kadar. akbankın internet banckılığı firefox ile uyumlu değil. bu kadar buyuk banka nasıl boyle bişe yapıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abi muteri numarasida diger bankalarin aksine kartin ustunde yaziyor isbankasinda deli kolaylik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar