Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Büyük bilgelik büyük sorumluluk getirir canola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 allah vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Olivies said: Xaenin said: Sidiğin rengi açık olunca sifonu çekmeyenler var mı aramızda? HAHAHAAHAH zuhahuahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Llama said: Xaenin said: Sidiğin rengi açık olunca sifonu çekmeyenler var mı aramızda? Pislik. bi dk bi dk adam alıntı yapmasa göremicem bu yazıyı nası atlamışım çakkall lan senii valla ben yapıyorum +1 sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ben ucundan azcık işiyorum. Sarı değilse daha demlenmemiş diyip tutuyorum. Sonra işiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 paşa sidiğine tahammülüm yok diyosun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sidik dediğin kırmızı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kesinlikle. paşa sidiği sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kaka ayırdetmem. kahverengi,siyah, koyuyeşil, yüzen , batan farketmez. hepsini bırakırım. ama sidik başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zaten kaka rengine göre vücutta neler olup bitiyor öğrenilebiliniyor. kıvama göre de geleceğe ilişkin tahminlerde bulunulabiliniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kaka falı bakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Arma said: Ben ucundan azcık işiyorum. Sarı değilse daha demlenmemiş diyip tutuyorum. Sonra işiyorum. ahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Xaenin said: Sidiğin rengi açık olunca sifonu çekmeyenler var mı aramızda? Pislik. Ben çekmiyorum sağlam dezenfektan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Arma said: kaka falı bakılır ozaman adres alim canım, kibrit kutusuyla yanaşırım typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kızlar işemeye başladıktan sonra bi daha kesemiyolarmış doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mesela ben sıçtıktan sonra şöyle bi dönüp bakarım ortaya neler çıkmış diye. tamam mı devam mı orda karar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 deadea said: Arma said: kaka falı bakılır ozaman adres alim canım, kibrit kutusuyla yanaşırım typo çek resmini koy buraya. yorumlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bokunun içinde hava kabarcığı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 işiyince suyun rengi değişmeyip sifonu çekmeyenler selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ulan ne bok meraklısı varmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Lopeth said: işiyince suyun rengi değişmeyip sifonu çekmeyenler selam Aleyküm selam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yuzmez aslinda su borularinin sekli |_ı gibi oldugundan denge de durur gibi gozukur yani al klozetteki suyu kovaya dok bide oyle dene xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 gördüğüm en seviyesiz topic nerdeyse bu paticikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 insan dışkısının içindeki lekosin denen bir madde var bu maddenin özkütlesi sudan hafif olduğu için yüzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar