Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Beyler netten ucuz olsun diye avrupa daki sitelerden oyun alicam bana guvenilir ve cabuk sekilde gonderi yapilan avrupada oyun sitesi tavsiye edebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 shopto.com 7 tane falan sipariş yaptım fifa10 haricinde hiçbi sorunlar karsılasmadım. max 5 gun içinde elinde oluo ama tabi pttnin mallıklarından dolayı 1 haftayıda geçebilir. ama adamlar 3 gun içerisinde pttye ulastırıolar. ondan sonrası pttnin dangozluğu. bu arada cumartesi ve pazar çalışmıolar. gunun herhangi bi saatinde verdiğin sipariş saat aksam 5 yada 6 gibi kargoya verilio o yuzden sipariş verdikten sonra neden hemen postalanmadı diye endişe etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mümkün olduğunca EU oyunları almamaya çalış. İlerde olurda canının çektiği bir dlc olursa ödemek için akla karayı seçersin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kaede said: mümkün olduğunca EU oyunları almamaya çalış. İlerde olurda canının çektiği bir dlc olursa ödemek için akla karayı seçersin :p ne gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eu psn i türkiyeden kredi kartı kabul etmiyor. Prepaid bulup kazık yemen gerekiyor illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 psn prepaid card psn prepaid card 50poundluk 47pounda satılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 www.sendit.com da güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 http://www.play-asia.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 gameseek.co.uk çeşit ve konsol aksesuar bolca bulunur. sendit tercih etme çünkü tracking number vermiyorlar. posta sana ulaşana kadar ne oldu lan kargoya diye kendini yiyip bitiriyorsun. shopto.net te iyidir. play-asia.com kullandım fedex ve UPS seçeneği var ama bi oyun parası kadar kargo masrafı. air mail var ama tracking number vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Royal Mail'da grev varmis. Teslimatlar gecikiyor, haberiniz ola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 arkadasım ingilteredeki bi siteden getirtiyodu 20£ filandı yarın adını sorarım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 riglous said: Royal Mail'da grev varmis. Teslimatlar gecikiyor, haberiniz ola.. shopto da istersen uk mail ile yollatabiliosun royal mail yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sendit.com, shopto.net'ten biraz daha ucuz olabiliyor bazı ürünlerde. Kargo parası da daha düşük. Ama 2 hafta sürüyor gelmesi. Shopto.net kullananlar özellikle hızlı olduğu sebebiyle çok seviyor. Royal mailde grev olmasıyla alakalı ya da alakasız mı bilemiyorum ama sendit.com'dan son siparişim 3 haftada geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 valla sendit ve shopto arasında çok fark yok bildiğim kadarıyla. tracking number vermesi değiyor shopto nun. en azından ülkeye giriş yaptığını görüyorsunuz. paketin nerede olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı. dert olmuyor içinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Pakedimi izlemek konusunda gereksiz bir kaygısızlığım var. (: Son aldığım paket, kargo dahil sendit'ten 45; shopto'dan 55TL'ye geliyordu. Oranlayınca çok ciddi fark olduğuna kanaat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 benim valla senditten dilim yandı. 3-4 haftada anca geldi oyun :P zaten oyunun takibi olmadığı için can sıkıcı. shoptodan 1 alışveriş yaptım o da 1 haftada geldi ama ben şahidim denizlide 2 gün keyfi bekledi PTT'de :D ingiltereden denizliya 5 günde gelmesi büyük artı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 toplu alışveriş yapın PA dan fedex ile 2 günde elinize gelsin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 shopto.net harbi iyi siteymiş geçen hafta pazartesi verdim siparişi cuma akşam üstü oyunum elimdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 God Of War Collection'i eBay'den almistim. Araya bayram girmesine ragmen 10 gunde ulasti elime sorunsuz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sendit'i ben de tasvip etmiyorum,ısrarla denememe rağmen her seferinde dilim yandı. zamanında guild wars almıştım 2 ay gelmedi,geri ödeme yaptırdım,wotlk'im 5 haftada filan geldi... şimdiye kadar alışveriş yapıp memnun kaldığım siteler gameseek.co.uk ve shopto.net . 1 hafta içinde elime ulaşıyor her seferinde aldığım oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sendit eskiden baya bi kullanıyordum. bizim ptt midir nedir saçmalıyor bazen bildiğim kadarıyla 3 yıl sonra getiriyor postaları :D hatırlarım aoe3 çıktığı zaman oyun elime gelmemişti 2 hafta mesaj atmıştım. tekrar yollamışlardı oyunu. 4-5 gün sonra elime gelmişti. sonra yaklaşık 1 ay sonra postacı ilk yollananı getirmişti :D hehehe 2 tane elimde kalmıştı. tarih var bilmemne var üstünde.. adamlar vermişler postaya burada kaybolmuş resmen :D nese sonuç olarak sendit kötü değildir o kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sendit Ptt ile imzalı posta anlaşması yapmadığı için kötü. Shoptonun anlaşması var. İmzalı posta ile geliyor o yüzden kaybolmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 merak ediyorum ortalama ne kadar kargo ödüyosunuz oyun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi assasins creed cok sacma ya 36 sterlin 85 lira ediyo turkiyedede o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 türkiyeden alıyorum öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar