karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ahahaha koptum bu nedir ya heaheahea[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 zuahahahaha bu nedir abi muhahahaha harbiden dayi ucmus laaa[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 massalhin var vallahi kardes bukadar dil bir arada ha!.. ozaman allah bilir sen yulia ve lena ile de tanışmışsın dır.... bu arada nerelisin puhahahha.. bu cümleye koptum yaa! bu arada türkün türkten başka dostu yoktur hemen kardeş muhabbetleri dönmüş.. necdet kuru demiş ki.. "Malchik wrote: For gods sake, this is a english forum! " ne diyorsun sen!.. necdet kuru arkadaşmız çok tepki verio haha[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 necdet the legendary yaa... aeaheahae. forumlara gelirse ilk isi bana -kardes ne diyosun sen? olcak galiba aehahea.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nejdet bizim p. adi walla :) ikisi bir olunca yarildim hakkaten oldum burda[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yauhuauhau haluk lan tatu forumlarinimi okuyodun sen bide :D o ayri bi kopma meselesi tabi de bide bu ba$ligin acilma bombasi var ki o bumbumbum[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 adam askını ılan etmıs sız guluyorsunuz.. ehaehahea[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Zmauaeheaueahuaeuea adamlar forumu işgal etmiş bea zuhea...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 zuhaaaa kopptum lol[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aasdasrsahuahua birde web sitesi çıktı ortaya http://necdetkuru4917.sitemynet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Muahaha Description lar aşkımsın bitanemsin sen adamı ipe götürürsün canımsın I LOVE YOU benimle evlenirmisin callme zhuahu çok komik :d[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 komedi ya..[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 adam yanniz tatu nun grup oldugunu bilmiyo tatuyu tek bi kizdan ibaret sanarak tatu ile evlenmek istiyo :) boyle bi salaklikla yetinmeyip bide turkce post atiyo yurdum insani .. yane hade bi turkce post attin 4sayfada atilmazki kardesim lol[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tatu grup muymuş? hay allah.. ben de tam "tatu yirim seni" diye post atıyordum.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yok yaf adam 2 kızıda biliyo hatta sen elena ve julie (doğrumu yazdım) ile tanışmışsındır kardeş maşallahın var çok dil biliyon. diyor : )[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Because bunnies are cute and when you see a cute bunny you are suppose to put a pancake on their head for good luck. olayın muhabbeti burdan başlamış :p[signature][hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 birde telefon numarasını vermiş web sitesinde ara diye.. Herhalde ingilizce konuşamadığını unutmuş olmalı. Mail atıp uyarmalımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yahu hayatımda sığırlarla karşılaştım ama bir insanın bu kadar sığır olabileceğini tahmin edemezdim vallaha. 'Kardeşim yine oburluk yapıyo dondurma yiyo ve bizi çağırmıyo öyle olsun bakalım be bizide dondurma yemeğe davet edenler olur... ' 'Kız karedeşim Nermin ve İş arkadaşım Vesile Karaköy Borusan Merkez binası üstünde manzara iyi ' 'Kardeşim osman ve ben almışız arkamıza Davraz dağını gezigoruz. Keyif gıcır moral maximum... Tek eksik aşk...........' 'Ortadoğu ve Balkanların En İyi Ocakcısı ve Garsonu Necati DAMAR... Usta! Ne yapmak lazım bu hususta?' Bu adama Julia'yı verirsek sanırım Davraz dagının oraya gidince bir daha aşk eksiğini hissetmezler.. zuzuzuzuzuzuzuzuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 adam turklugumuzu heryerde bellı edıcegımızı bır kes daha kanıtlamıs oldu =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 zuahahaha olm adamın ısparta anılarına girin sitede "Kardeşim Osman ve ben Gökçayda eğleniyoruz moral yine full keyif maniax " "Kardeşim osman ve ben almışız arkamıza Davraz dağını gezigoruz. Keyif gıcır moral maximum... Tek eksik aşk........... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 a$ksız moral nasıl max olur? benım ıcın öle deıl en asından...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben siteye kayıt oldum bişiler yazmassam çatlarım ö.m atıp teprik edicem bizi yurt dışında başarıyla temsil ettikleri içün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: thanatos, 10 Haziran 2004 16:35 tarihinde demiş ki: yane hade bi turkce post attin 4sayfada atilmazki kardesim lol ahahahahhahahahah[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bunun yapan zaten türk olmasa şaşardım :) yani diyecek laf yokh[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 lol bu sufermiş, arada bir "hey burası ingilizce konuşulan bir forumdur" diye mesaj atanlar bile var. tabiki bizimki takmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar