mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 şöyle hafif eglenceli bi film arıyorum aksiyon olsun güzel bi senaryosu olsun misal pan'ın labirenti (fantastik öge içermesine gerek yok tabi) tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 harbi ya şöyle film önerinde izleyelim. bizde önerelim. paslaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bana da eski cagda gecen savas filmlerinden önerin. eski cag dedigim kılıc kalkanlı yani. örnek filmler: lotr, beowulf, kingdom of heaven, king arthur, gladiator, braveheart, first knight. cok aradım ama bunların dışında bu tarz bir film bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kingdom of heaven seyretmemiştim güzel mi o ? o tarz olarak 13. savaşçı (13th warrior) yı öneririm güzeldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kiss kiss bang bang... guy ritche filmeri. 17 again(önyargılı davranma cidden güzel :)) aklıma geldikçe yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 mulgear6 said: kingdom of heaven seyretmemiştim güzel mi o ? o tarz olarak 13. savaşçı (13th warrior) yı öneririm güzeldi baya bana göre berbat bir filmdir. sahneler olsun çekimler olsun hikaye anlatımı olsun (çölde su buldular, mevsim deişti)... ama başkaları beğendi falan. zevk ve renk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya tam hatırlayamıyorum simdi ama oraya yazdıgıma gore guzel filmdi herelde. iclerinde en kotu beowulf denebilir ama bence o da iyiydi. özellikle filmin başındaki müzik süper. bi de gerçek oyuncuların animasyon olması olayı baya hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 the man from earth frequently asked questions about time travel ikiside acaip düşük bütçeli ama bi o kadar eğlenceli filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 toggie said: bana da eski cagda gecen savas filmlerinden önerin. eski cag dedigim kılıc kalkanlı yani. örnek filmler: lotr, beowulf, kingdom of heaven, king arthur, gladiator, braveheart, first knight. cok aradım ama bunların dışında bu tarz bir film bulamadım. Başlıkta sayılanlar dışında orta halli sayılacak; Pathfinder ve The Last Legion var. İlki Amerika'ya ilk gelen Vikinglerin arasından bir çocuğun orada kalışı ve yerlilerin arasında büyümesini, yıllar sonra kendi halkıyla tekrar karşılanca olanları anlatıyor. Son lejyonda ise Roma'nın çöküş devrindeki taht kavgaları var. Ayrıca izlemediysen klasiklerden Ben-Hur ve Spartacus var 60lardan kalma. Başka da pek yok zaten bahsi geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 run lola run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 vikingli valhalla rising diye bi film var ama daha izlemedim ben de. ekşide kimse beğenmemiş, bizim bütün arkadaşlar beğendi. izlemediğimden yorum yapamıcam ama hardcore viking olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 toggie said: bana da eski cagda gecen savas filmlerinden önerin. eski cag dedigim kılıc kalkanlı yani. örnek filmler: lotr, beowulf, kingdom of heaven, king arthur, gladiator, braveheart, first knight. cok aradım ama bunların dışında bu tarz bir film bulamadım. troy the patriot alexander apocalypto aklıma gelenler. cogunuz izlemissindir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 troy'u izledim. patriot'u hatırlar gibiyim. diger ikisini izlemedim sanırım. tatarın dediklerine de bakıcam. pathfinder ismi tanıdık geliyor. bu hafta lotr, king arthur ve kingdom of heaven'ı tekrar izlemeye karar verdim. bu soylediklerinizi de aralarına sıkıştırayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kingdom of Heaven super filmdir, ozellikle Director's Cut bulabilirsen oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Tarkan viking kanı güzel filmdi camgöz ahtapot vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Tarkan,tabi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 onu da izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eregorn2 said: kiss kiss bang bang... guy ritche filmeri. 17 again(önyargılı davranma cidden güzel :)) aklıma geldikçe yazarım Guy ritche filmleri gerçekten eğlencelidir.lock, stock and two smoking barrels gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 james bondun bütün filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 The Big Lebowski ve The Departed ı önerebilirim.özellikle The Big Lebowski beni çok eğlendirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eğlenceli aksiyon... jackie chan... bi de zor ölüm serisi var tabi, keyiflidir o da, hele üçüncü film efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 burtonesk said: vikingli valhalla rising diye bi film var ama daha izlemedim ben de. ekşide kimse beğenmemiş, bizim bütün arkadaşlar beğendi. izlemediğimden yorum yapamıcam ama hardcore viking olabilir. SEvgilim izledi onu, o izlerken içeriden kahkahalar geliyordu bence ya Valhallagasm geçirdi yada film gerçekten çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 500 Days of summer mutlaka izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zombielandi izledim tavsiye ederim eglencelik bi film zombiler geri planda genelde kiss kiss bang bang ve 17 again i indirdim james bond filmlerinin çogunu izlemişimdir 500 days of summer nası bi film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bir adamın bir kadına aşkı anlatılıyor başından sonuna 500 gün boyunca,ben çok beğendim ve eğlendim,şiddetli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar