Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film tavsiye vol 12354235235

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

kingdom of heaven seyretmemiştim güzel mi o ?

o tarz olarak 13. savaşçı (13th warrior) yı öneririm güzeldi baya

bana göre berbat bir filmdir. sahneler olsun çekimler olsun hikaye anlatımı olsun (çölde su buldular, mevsim deişti)... ama başkaları beğendi falan. zevk ve renk...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

bana da eski cagda gecen savas filmlerinden önerin. eski cag dedigim kılıc kalkanlı yani. örnek filmler:
lotr, beowulf, kingdom of heaven, king arthur, gladiator, braveheart, first knight.
cok aradım ama bunların dışında bu tarz bir film bulamadım.

Başlıkta sayılanlar dışında orta halli sayılacak; Pathfinder ve The Last Legion var. İlki Amerika'ya ilk gelen Vikinglerin arasından bir çocuğun orada kalışı ve yerlilerin arasında büyümesini, yıllar sonra kendi halkıyla tekrar karşılanca olanları anlatıyor. Son lejyonda ise Roma'nın çöküş devrindeki taht kavgaları var. Ayrıca izlemediysen klasiklerden Ben-Hur ve Spartacus var 60lardan kalma. Başka da pek yok zaten bahsi geçmemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

bana da eski cagda gecen savas filmlerinden önerin. eski cag dedigim kılıc kalkanlı yani. örnek filmler:
lotr, beowulf, kingdom of heaven, king arthur, gladiator, braveheart, first knight.

cok aradım ama bunların dışında bu tarz bir film bulamadım.

troy
the patriot
alexander
apocalypto

aklıma gelenler. cogunuz izlemissindir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

troy'u izledim.
patriot'u hatırlar gibiyim.
diger ikisini izlemedim sanırım.

tatarın dediklerine de bakıcam. pathfinder ismi tanıdık geliyor.
bu hafta lotr, king arthur ve kingdom of heaven'ı tekrar izlemeye karar verdim. bu soylediklerinizi de aralarına sıkıştırayım bari.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

vikingli valhalla rising diye bi film var ama daha izlemedim ben de. ekşide kimse beğenmemiş, bizim bütün arkadaşlar beğendi. izlemediğimden yorum yapamıcam ama hardcore viking olabilir.

SEvgilim izledi onu, o izlerken içeriden kahkahalar geliyordu bence ya Valhallagasm geçirdi yada film gerçekten çok kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...