Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi bi adam bunu istemiş forumda dsfsddfs http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sfsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lan bu donanimhaber bir komedi projesi filan mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bi tarz insan sosyolojik ve psikolojik deneyi olabilir deney7 gibin ama daha büyük daha ciddi ve hiç olmadığı kadar komik! bekleyin. 2010da sadece sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aquila said: lan bu donanimhaber bir komedi projesi filan mi acaba? çok fazla üyesi oldugu için haliyle çok fazla komik insan barındırıyor içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 komedi falan değil ya, türkiye'nin gerçekleri. dh çok kapsamlı bir bilgi kaynağı ama kitlesi o kadar leş ki. genelde orta alt ekonomik ve kültür seviyesindeki ailelerde büyümş & büyüyen insanlar yani. ortaokul & lise var çoğunlukta hatta. diğer yandan çok sağlam üyeleri de var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 genel olarak iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 genel olarak çok kötü. çokluk & bokluk ilişkisi direkt yani. aradığın şeyi bulmak saatler sürebiliyor. keyif için takip edilecek bir forum hiç değil aşırılığı yüzünden. biraz daha seçkin olup bazı şeylerden fedakarlık edebilirlerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bence iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fakir abi hepsi. asgari ücretten para artırıp Z5500 almayı hayat şeysi edinmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 o deilde murata noldu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Barzo Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 şeytanlığınız üstünüzde bakıyorum http://img.donanimhaber.com/image.aspx/image/s3.gif http://img.donanimhaber.com/image.aspx/image/s3.gif http://img.donanimhaber.com/image.aspx/image/s3.gif http://img.donanimhaber.com/image.aspx/image/s3.gif bu ne biçim birşey ya http://img.donanimhaber.com/image.aspx/image/s3.gif http://img.donanimhaber.com/image.aspx/image/s3.gif sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oha adam yuzuk takmaya kalkmamis allahtan said: aynı mahallede ilkokul 1 sınftan lise 3 e kadar tanıdıgım kız vardı güzeldide çok begenırdım,ama anası cadımı cadı,kıza sadece uzaktan bakardım lise 3 e geldim,artık tak etti kızla okul yolumuz 20 dakika sürerdi,hep o önde ben gerilerde yürürdük bir gün peşinden giderken kıza seslendim,kalpte 140 çarpıyor kıza bir kelime dedim 2 kere nefes alıp verdim öyle bir şey zaten kızla düzenim yok,olmazda,tanışcan,konuşcan ilerletcen bunlar hikaye,anası yüzünden,okuldada zaten arkadaşları var zengin tipler kızın arkasından gittim kıza seslendim,duraksadı sonra beraber yürüdük,kızla 1 konu sohbet ettık yüzüde gülüyordu,ardından kıza seni seviyorum dedim kız başladı hızlanmaya arkadan seslendim,bana defol git dedi sonrada aradan 1 hafta gectı bana okul kolıdorlarında sapık diye bagırırdı rezıl ettı mıllete anaaa bu ne be nasıl kız bu şansızlık işte,buda bende fobi yaptı o günden sonra kendıme güvenim -10 lara indi,çok kötü şeyler oldu,hatta barışmak için bir arkadaşı araya soktum,çocuk ona gitmiş beni demiş,kız onu bile kovalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Penthesilea said: oha adam yuzuk takmaya kalkmamis allahtan said: aynı mahallede ilkokul 1 sınftan lise 3 e kadar tanıdıgım kız vardı güzeldide çok begenırdım,ama anası cadımı cadı,kıza sadece uzaktan bakardım lise 3 e geldim,artık tak etti kızla okul yolumuz 20 dakika sürerdi,hep o önde ben gerilerde yürürdük bir gün peşinden giderken kıza seslendim,kalpte 140 çarpıyor kıza bir kelime dedim 2 kere nefes alıp verdim öyle bir şey zaten kızla düzenim yok,olmazda,tanışcan,konuşcan ilerletcen bunlar hikaye,anası yüzünden,okuldada zaten arkadaşları var zengin tipler kızın arkasından gittim kıza seslendim,duraksadı sonra beraber yürüdük,kızla 1 konu sohbet ettık yüzüde gülüyordu,ardından kıza seni seviyorum dedim kız başladı hızlanmaya arkadan seslendim,bana defol git dedi sonrada aradan 1 hafta gectı bana okul kolıdorlarında sapık diye bagırırdı rezıl ettı mıllete anaaa bu ne be nasıl kız bu şansızlık işte,buda bende fobi yaptı o günden sonra kendıme güvenim -10 lara indi,çok kötü şeyler oldu,hatta barışmak için bir arkadaşı araya soktum,çocuk ona gitmiş beni demiş,kız onu bile kovalamışNe biçim kız ne biçim ülke , hemen sapık diye etiketi koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/smiley/destere.gif sdfhg bu smile de gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nesi var ki donanımhaberin bok atıp duruyosunuz. kendi halinde adamlar hepsi. hayata tutkuyla bağlı, yurdumun güzel insanları. salak üye / toplam üye rasyosunda paticik daha kötü durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 EVEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coolnick Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 AHAHHAHAHAHA oha adam kendime güvenimi yitirdim demiş. off çok kötü lan. o kadar geriliosun kız evet mi hayır mı dicek diye, sora kız sana sapık fln dio okulun içinde.aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 benim güvenim +7. bi montum var öff +3 güven veriyo direk. ayakkabısıdır bilmemnesidir böyle güzel itemlarla dolaşınca kendine güven oluyo +30 falan. gülüşüm değişiyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 FromTheHell said: benim güvenim +7. bi montum var öff +3 güven veriyo direk. ayakkabısıdır bilmemnesidir böyle güzel itemlarla dolaşınca kendine güven oluyo +30 falan. gülüşüm değişiyo ;) fakir misin abi benim montum tek başına +30 veriyo.Hele cepteki harcanmamış para yürüyüşünü değiştiriyo walla adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras8 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 biliyorum cok kizacaksiniz ama donanimhaberin amini yolunu sikeyim not: fede i niye banlediniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 banlEdin değil o banlAdın olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar