wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Selam arkadaşlar nebulanin scriptleri arasindaki fix.scp dosyasinda yer alan su [events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan olduruldu. endif endif Nicin Calismiyor bugun 10 sefer denedik ama bir türlü calistiramadik. 2.Sorum Arkadaşlar Ben bu Gm Counselor Seer V.s Gini Yazilar Cikiyor Y mavi Olarak O Yazilarin Rengini Degistirmek İstiyorum Ozel Bir Script Var ama Renkleri Gri Cikiyo Nasil Degistirebilirim Kisaca Anlatirmisiniz Şimdiden Tşk Ederim.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ünlem??? ünlem var orda o dağıtıyor olmasın hiç anlamam bu if else den zaten hep kopya cekmişimdir if elseli scriptlerde :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ünlem tersi anlamına gelir , if li bir ifadede başına koyduğun yordamın tersi gerçekleşirse if den sonra yazılan ifadeler gerçekleşir[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yani ünlemler bozmuyor? hmmm smileyler? :P[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bence sorun burda if !()[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] [Bu mesaj Erutan tarafından 06 Temmuz 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 beyler sorunu bulamadim zaten neden calismiyor birisi su scripti düzeltiversin daha 4 saatim var yatmam için bitiriyim su server artik.!!! 0 Dan başladim 3 günden beri calisiyom daha önceki server sildim.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 events e_death_announce demiş. fakat playerlarda e_death_announce bulunmuyorsa tabiki çalışmaz. bu eventin altındaki scripti alıp fix eventinin altındaki on=@death triggerine koyabilirsin. fazladan death koyma, duplicate trigger hatası alırsın.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ON=@LOGIN events +e.... Yaparsanda olur.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Fazladan bir event vermeye gerek yok, diye düşünüyorum ben?!?[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Seninki azcık daha karışık arkadaşa gore o yüzden soyledim daha kolay olduğu için haklısın Faust.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Biraz Daha Araştırsaydın daha rahat bulabilirdin...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 on=@login event +asda on=@logout event -sasd varsa böle bişey gralım :D demi faust :D gralız biz babz[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Erutan Faust boyle demior ama ossun =) Faust fazladan event yazmaya gerek yok diordu..[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 *! faust un önünde eğilir boynunun gıldan ince oldugunu süler * *! başını kaldırır ve * her ne olursa olsun biz gralız demi babz? *! der * herneyse :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Lyn, 07 Temmuz 2004 00:33 tarihinde demiş ki: Erutan Faust boyle demior ama ossun =) Faust fazladan event yazmaya gerek yok diordu.. faust doğru sölüomuş fazla event günahmış[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 * Erutan Uçar * * Lyn Kaçar *[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 * ! ile verilir emote :D bkz: *! sie *[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Allah razi olsun nediyem daha size hepinize tşk ederim benim için cene yordunuz Cokkk Cok Teşekürler[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: wolcano, 06 Temmuz 2004 23:21 tarihinde demiş ki: Selam arkadaşlar nebulanin scriptleri arasindaki fix.scp dosyasinda yer alan su [events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan olduruldu. endif endif Nicin Calismiyor bugun 10 sefer denedik ama bir türlü calistiramadik. 2.Sorum Arkadaşlar Ben bu Gm Counselor Seer V.s Gini Yazilar Cikiyor Y mavi Olarak O Yazilarin Rengini Degistirmek İstiyorum Ozel Bir Script Var ama Renkleri Gri Cikiyo Nasil Degistirebilirim Kisaca Anlatirmisiniz Şimdiden Tşk Ederim. if !() if godrulamasını kaldır. çalışacaktır. ya da bu doğrulama kalması lazım diyorsan (!) bu şekilde olmalıdır. Çalışır Hali İle: on=@death if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif 2) neyin rengini ne şekilde değiştirmek istediğini anlıayamadım... Kolay Gelsin Saygılarımla... [Bu mesaj BlazeS tarafından 07 Temmuz 2004 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Hersey daha iyi bir Online Laming için[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Şimdi ilk soruyu sole acikladiniz. (!. on=@death if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif Fix.scp içinde boyle olmali yani.? 2.Sorum Soyle idi Mesela Gm Wolcano Charin İsmi bu isim mavi Cikiyor ya İste ben bu İsmin mavi değilde Yesil Yada Turuncu Cıkmasini İstiyorum Yani Staflarin İsimlerini Renkli Yazman İstiyorum...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 arkadaslar bu eventi kullanamk için charin lord olamsi sartmi lord olmadan da yazmiyormu ya neden se bu event calismadi sunu daha ayrintili anlatirmisiniz bana acaba.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya pcni formatla artık! boşver script falan.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 pc formatlamakla ne alakasi var ya...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: wolcano, 07 Temmuz 2004 18:25 tarihinde demiş ki: On=@death if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif Fix.scp içinde boyle uapiyorum ama nedense olmuyor Birini Lord/Layd Olmasimi Lazim Acaba. 2.Sorum Mesela Gm Wolcano Charin İsmi bu isim mavi Cikiyor ya İste ben bu İsmin mavi değilde Yesil Yada Turuncu Cıkmasini İstiyorum Yani Staflarin İsimlerini Renkli Yazman İstiyorum...!!! [signature][hline] Fix.scp içinde boyle uapiyorum ama nedense olmuyor Birini Lord/Layd Olmasimi Lazim Acaba. [Bu mesaj wolcano tarafından 08 Temmuz 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar