sesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Cola zero spamlemek yapabileceğin en mantıklı şey sanırım ama imkansız yine de pazartesiye kadar ayakta durabilmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pazartesiye kadar uyanık kalman mümkün değil, ölürsün kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben 4 gun uyanik kaldim kizlar ilginizi cekti mi belki tanismamiz icin bir on ayak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 uu tanışalım mı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Tabi:) om kutuna bak ordan devam ederiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o değil de tam 20.00de başlıyorum kanun ezberlemeye. 23.00 itibariyle gelicem. eğer süper bir çözüm bulan olursa sdfgs UYKU KAÇIRAN,bir bira. teşekkürler. saygılar. paticiği seviyorum.yihuea ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 erkek arkadaşın olsa uyutmazdı.... .......:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Terbiyesiz fuksu:< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 portakal suyu-soğuk duş-çikolata(kendini iyi hissetmen, endorfin için)-çok uykun gelirse 10 mekik çekiyorsun efor sarfedince vücut kan pompalıyor ayrıca çok uyku gelirse gevşersen çalışmayı bırakmak istersen Eye Of The Tiger dinliyorsun +kahve tavsiye etmiyorum fazla kahve içince dikkat dağıtıyor bilimsel bi saçmalıktı bu yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yat uyu 4-5 saat. 3-4 gün uyumayarak ne kadar verimli olabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 uykunu kaçırmaya çalışmak yerine 2.5 saat yatıp 1-2 saat çalışma şekline bir sistem deneyebilirsin,her kalktığında ve yatmadan önce çalıştığın şeyi tekrar edersen hafızanda kalabilir,uykudan kaçamazsın ama ona istediğini vererek yönlendirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bencede öle yapması lazım yoksa 3 gün uyanık kalıp bi yatar 20 saat uyur e ne faydası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Redbull 355ml kutulardan al birsürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pazartesiye kadar uyanık kalıp sınav sırasına oturup uyuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende uyuyamıyorum ama aynı zaman da derste çalışamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aynından bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nescafe+kola cok tehlikeli mideye aşırı zararı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Uyanık kalmasına kalırsında, o bunye ile ders çalışmayı bekleme. Yazık etme kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 6 yaşımdan beri uyumadım (bu eksikti topicte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yeaaa yat uyu telafi edersin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ben seni lafa tutarım anlamazsın bile p.tesi.'nin geldiğini merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Uykunuzu alın azda olsa 2-3 saat kestirin aksi takdirde çok zararlı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 AHA SAAT 00:14 HALEN MESAJ ATMADI!!!!1111!!!11birir,ibdrfbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 TylerDurden said: Redbull 355ml kutulardan al birsürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 uyumanın en kolay yolu uyanık kalmaya çalışmaktır sakın öyle kasma kendini yalan olursun, defalarca denedim sonuç aynı.. relax ol güneş ışırken çok sorun oluyo genelde uyuku imkanın varsa gün aydınlanırken ufak bi koşu yap düşük tempo iyi gelir.. onunn dışında geceleri kahve redbull yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar