Experimental Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çarşamba ve perşembe hariç her gün sadece 11 den 2 ye kadar dersim var . Çarş sabahtan öğlen 2 ye , perşembe öğleden sonra 2 den 5 e kadar dersim var sadece . Bütün günüm boş anlıyacağınız . Sınavlarım başlıyor 14 ünde . Bi yandan da açıköğretim var . Toplamda 14 tane dersim var bu dönem . Ama gelin görün ki dersin başına oturmak imkansız bişey benim için şu aralar . 14 dersin zaten 9 tanesi sözel ders 150 sayfa kadar okumam gereken yer var. Ama yapamıyorum bi şekilde kaytarcak bişey buluyorum . Zaten 1 sene uzamıştı okul daha fazla uzatmak istemiyorum . OOOFOF ders çalışma şevki lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ders çalışma şevki insanın içinde gelir. uzaklarda arama çünkü sen içindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bende dersin basina oturdugumda uykum geliyor. Hemen ama 5 dk icinde gozlerim kapaniyor cok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben derse oturduğumda ev arklarım hadi pes atioz diyorlar ben napiim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bakalım dersin başına oturucam şimdi ne kadar sürücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 niye sure olcuyorsunki kasma o kadar yani =p dersine gore calisirsin iste sureyide ona gore hesaplarsın yada ne kadar yettigini anlarsin yani ha calisip bisi anlamiyorsan o cok fena = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çalıştığında zaten genelde bişi anlamazsınki ünivde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 taş gibi bi hatun bul onla çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 senko said: çalıştığında zaten genelde bişi anlamazsınki ünivde.ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sen dersi değil ders seni çalışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben ders çalışmaya en son oturduğumda saçlarımı kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ya ders değil de benim de çok feci durumlar. Bütün gün iş gereği bilgisayar başındayım, şu son 1 aydır mesai 9,5saatse ben net 2 saat falan çalışıyorum herhalde. Pati, Eksi, Satranç, Pati, Eksi, Satranç diye dönüyorum browserda Sonra herkes çıktıktan sonra işler biriktiği için akşam 9a kadar çalışıyorum ama yine kesik kesik. Ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 iş ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çalışmazsan geçilmiyor üniversitede. yani kalacaksın, biri iğneyle dürtmesi lazım seni gece yatarken. Wispy said: Pati, Eksi, Satranç satrancda oynanmıyor bayadır. adam acıyor alttan programı, kafasıyla değil yapay zekaya oynatıyor zevk almıyorum.o ne zevk alıyorsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 @Wispy aynı dert benimde başım da var. 1 saatlik işi zaman dilimlerine böle böle kalıyorum sonra bakıyorum 1 saatte bitceğine 5 saatte hala aynı yerdeyim. tavla filan oynuyorum bende arada anime izliyorum. sonra eve gidip evde uğraşıyorum filan salak salak bütün vaktim iş için geçmiş oluyo. ama belli dönemlerde oluyo bende böyle. kafam da birşeyler varsa çalışamıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fbook daki sıçtın mavisi grubu tam sana göre. yalnız değilsin benzer durumda dünyada milyonlarca öğrenci var bende hep bu sekilde gittim de şimdi iş güç derken unuttuk. tamamen okul ve öğrenim mantığı dışına çıkarak iş & para odaklı olursan aşarsın bu sorunu diye düşünüyorum okuldur, sınavlardır, ödevlerdir, derstir hiç bir önemi yok. okul bittikten sonra unutuyorsun cogu şeyi. işe girince zaten hatırlamayacaksın bu öğrendiklerini.. amaç okulu bitirirken o ödevlerden seni geliştirecek şeyler öğrenmen. onun dışında hazırla ver alabildiğin kadar yüksek puan almaya çalış yani ödevi yakışıklı hale getir. of kim yapıcak şimdi diye her düşündüğünde aklına işe gireceğin dönemler, kazanacağın paralar, ilk maaşınla alacağın şahane oyun pc si, araba.. işe girdikten sonra kendi paranla çıkacağın tatiller dans edeceğin yabancı hatunlar falan gelsin. sonra alacağın ve kendi zevkine göre döşeyeceğin evini düşün. bahçede mangal & rakı & nargile vb keyfi.. hah bunları böyle bir 5 dk düşün motivasyonu al 1 saat çalış. deponda motivasyon kalmayınca benzer hayalleri ekle eskilerini hızlı bi tekrar et gene bi saat götür. dene bakalım tamamen kendi üretimim bir çözüm şekli tutar ise söyle belki patentini falan alır danışmanlık bürosu kurarım belli mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 DynamicK said: of kim yapıcak şimdi diye her düşündüğünde aklına işe gireceğin dönemler, ... dans edeceğin yabancı hatunlar falan gelsin. bu bende gerçekleşmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Longshanks said: iş ne ki? Yurtdışı firmalarına müşteri servisi sağlamaca gibi birşey. Ama kendim dışında beni denetleyen olmadığı için, böyle bazen bütün gün boşboş geçiriyorum, sonra akşam 6da çıktıktan sonra millet 10a kadar çalışıyorum işler aksamasın diye. Okulda da her işimi en son ana bırakırdım ama hiçbir işi atlamazdım. Şimdi de hala aynı olay, yumurta deliğe dayanmadan yapmıyorum hiçbirşey. İşler de aksamıyor belki ama olan yine işler sıkışınca sinir stres yapan bana oluyor. Nasıl bir psikoloji anlamadım, ama normal insan davranışı değil bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 omer bebeim senin ilacin bende biliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 İyi bir priest bul diyecektin herhalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 SABAHLAR OLMASIN İSTİYORUM . aslında hep sabah olsa ne güzel ya günlük güneşlik . Gece heryer kapalı olmuyo böyle las vegasa taşıncam . Az bişey çalışabildim sonunda bazı dersler 2 saate kitap yarılanırken 1-2 derste 1 saatte 20 sayfa anca okunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kütüphaneye gidip çalışmayı dene odada bende çalışamıyorum. ders çalışcam diye oturup abuk subuk şeyler okur bakınırken buluyorum kendimi. canım sıkılıyor paso sigara içmeye dışarı çıkıyorum. kütüphanede bakıyorsun herkes çalışıyor ses yok oyalancak bişi yok, kitapları defterleri bırakıp zırt pırt dışarı da çıkamıyorsun. en güzeli dene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ayakkabıyla ders mi çalışılır la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Wispy said: Longshanks said: iş ne ki? Yurtdışı firmalarına müşteri servisi sağlamaca gibi birşey. Ama kendim dışında beni denetleyen olmadığı için, böyle bazen bütün gün boşboş geçiriyorum, sonra akşam 6da çıktıktan sonra millet 10a kadar çalışıyorum işler aksamasın diye. Okulda da her işimi en son ana bırakırdım ama hiçbir işi atlamazdım. Şimdi de hala aynı olay, yumurta deliğe dayanmadan yapmıyorum hiçbirşey. İşler de aksamıyor belki ama olan yine işler sıkışınca sinir stres yapan bana oluyor. Nasıl bir psikoloji anlamadım, ama normal insan davranışı değil bu herhalde. Zaten bu psikolojinin temelinde bir önce yapılan son dakka işinin aksamaması yatar. Böyle böyle alışkanlık yapar bu mevzu. Aynı şey vaktinde bir yere gitme konusunda da mevcut. Örneğin, 18.30'da başlayan bişeye yetişmeniz için 17.45te çıkmanız gerekiyorken 18.05'te çıkıp koşa koşa 18.30'a sağsalim yetiştiğinizde bu da bir süre sonra tekrarlandığında nasılsa 18.05'te çıkarsam yetişirim düşüncesiyle birlikte alışkanlık haline geliyor. Bizzat bunları çıkardım kendi hayatımdan ben tespit olarak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar