pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Arkadaşlar, bu rapidshare'de kota kaç günde bir sıfırlanıyor acaba? Bir ara günlük 2.5gb gibi duymuştum, şimdi 20gb'dan geriye doğru sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 walla artık hiç bitmiyor o yüzden haberim yok. max limit 25gb ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 1 aylık mı 25gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yok yine hergün belli bir miktar ekleniyor, bir de happyhours olayı vardı 03-11 arası sadece %10u sayılıyordu harcadığının. o hala devam ediyorsa zaten bitiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Tamam, teşekkür ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 put.io geliyo. rapid torrent fark etmez. veriyorsun linki senin yerine çekiyor rardan çıkarıp tek dosya haline getiriyor. sende tek link halinde full hızla çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 happy hours olayı bitmiş sanırım. 1 hafta kadar önce arkadaş geceleyin dl ye bıraktı sabaha kota bitmişti. o gün dosya çekemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 su anda nedır tam olarak rapidin sistemi? sanırım doldurdum kotamı ama aradım taradım bulamıyorum sitede bir acıklama. anca mangerla gordum ne kadar dl ettiğimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 günlük 5 ekleniyor. 25 olunca eklenmiyor. sistem bu bildiğim kadarıyla. yani 5 gün çekmiyosun diyelim 25 oluo sonra çekiyosun azalıo ufaktan o sırada gün değişirse diyelim 18 kalmış 5 eklenio 23 oluo ama 25i geçmio. anneye anlatır gibi anlattım galiba uykusuzluğa verin. ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 2.5 ti günlük ekleme, 5 mi olmuş? Trafik sekmesinden de dl i dakika dakika takip edebilirsin cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 happy hours bitmis mi ? :( edit : System test completed successfully July 07, 2009 All our performance tests have been completed, therefore the Super Happy Hours for Premium users have ended. The wires were glowing constantly during the past days, and we have been able to implement some additional technical improvements. Of course the usual Premium Happy Hours from 2 a.m. to 10 a.m. CET remain active, so during that time only 10% of your traffic usage is counted. sanirim devam ediyor., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 şu dosyayı premiumu olan biri indirip öm ile içindekini atabilir mi? 1kb bi .txt dosyası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 happy hours devam ediyor sanırım tam anlayamadım gerçi ama geçen gün sanırım saatler geri alındı biçok ülkede ondan bir saatlik bir fark oluştu rapidshare in saatinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar