elrosin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Rank 40, rr 60 char sahibiyim, yaklaşık olarak 6 aydır oynuyorum ama hala anlayamadığım veya çözemediğim şeyler var. belki cevaplarını sizden alabilirim diye düşündüm. 1)bazen rr exp çizgisinin tam ortasında bi işaret oluyor, üstünde *assist the main assist* yazıyor. üstüne tıkladığımda hiçbirşey olmuyor. bu nedir? 2)Başka oyuncuları inspect etmek istedigimde bazı oyuncuların karakter tablosu açılıyor ama üstüne giydigi itemleri göremiyorum, bazı karakterlerin ise hiç açılmadan bu karakter sizin serverinizdan degildir gibi bi yazı ile karşılaşıyorum(ki sanırım bu karakterler eski serverlardan geçiş yapmış olan karakterler, ama bu olayın sebebi nedir) 3)bazı empire karakterlerinin yüzünde kurukafa maskesi, bazı high elf oyuncuların gözlerinde bant ve bazı cücelerin sakalında ise fıçı görüyorum. bunlar karakteri yaratırken seçebileceğimiz custum özellikler degiller. nedeni nedir? şimdilik bu kadar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 1)bazen rr exp çizgisinin tam ortasında bi işaret oluyor, üstünde *assist the main assist* yazıyor. üstüne tıkladığımda hiçbirşey olmuyor. bu nedir? grup lideri main assist atayabiliyor, assist the main assist butonu iste main assistin targetını seçmeni sağlıyor. 2)Başka oyuncuları inspect etmek istedigimde bazı oyuncuların karakter tablosu açılıyor ama üstüne giydigi itemleri göremiyorum, bazı karakterlerin ise hiç açılmadan bu karakter sizin serverinizdan degildir gibi bi yazı ile karşılaşıyorum(ki sanırım bu karakterler eski serverlardan geçiş yapmış olan karakterler, ama bu olayın sebebi nedir) /hide komuduyla üzerindekileri göstermemek gibi bir seçeneğin var. karakter tablosu açıldığı halde göremediklerinin nedeni event itemlar, üzerinde event item bulunduran karakterleri bir nedenle inspect edemiyorsun. düzeltmeye uğraşıyorlarmış gibi de durmuyor ayrıca. 3)bazı empire karakterlerinin yüzünde kurukafa maskesi, bazı high elf oyuncuların gözlerinde bant ve bazı cücelerin sakalında ise fıçı görüyorum. bunlar karakteri yaratırken seçebileceğimiz custum özellikler degiller. nedeni nedir? set armouru olduğunu düşünüyordum ben bunların, ama order çok az oynadığım için bilmiyorum. bizde de chaosın 3. göz açma gibi bir olayı var sanırım. karakteri yaratırken öyle bir seçenek olmuyor. nasıl olduğunu biz de bulamamıştık zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 3. sorunun cevabi: cadilar bayramı etkinligi vs gibi biseyden almışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kurukafa maskesi olayi, bu son demon moon event'te playerlardan dusen bir maske var belki odur. Marauderima cok yakisti, invader seti bozdum onla dolasiyorum artik mesela o derece guzel bir maske :) elflerin bandı veya dwarfin sakalindaki fıçı darksoul'un dedigi gibi event olabilir veya library'den alinabilen trophyler var, oyunda bir etkisi yok ama şekil olsun diye duruyorlar, onlardan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 elrosin said: 3)bazı empire karakterlerinin yüzünde kurukafa maskesi, bazı high elf oyuncuların gözlerinde bant ve bazı cücelerin sakalında ise fıçı görüyorum. bunlar karakteri yaratırken seçebileceğimiz custum özellikler degiller. nedeni nedir? Arkadaşların verdikleri cevaplar az biraz yanlış :p Oyunu CE (Collector's Edition) alanlara verilen özellikler onlar. Empire: Kurukafa maskesi Dwarf: Sakalda bira fıçısı Highelf: Gözlere bant Darkelf: Suratta kırmızı dövme-tarzı birşey Orc: Kafada metal. Goblin: Garip birşey, gözleri sarı yapıyordu sanırım. Chaos: Suratının yara bere ile kaplı olması ve tek gözlü olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eet 3. cünün cevabı onların oyunu collector edition almış olması. 1. de ise o main asist tusu ancak sende rr bar üzerine denk gelmiş olabilir onu editorden yerini degiştirebiliyo olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar