Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerika vizesi mulakat için biraz yardım lütfen =/

nas

Öne çıkan mesajlar

synorin said:

doli said:

Mülakatlar sadece istanbul ve ankarada yapılıyor.

yanlış :) adana'da da yapılıyor.
bkz.incirlik

http://turkish.turkey.usembassy.gov/konsolosluklar2.html said:

Adana Konsolosluğu, Amerikan vatandaşlık hizmetlerini vermekte olup, göçmen veya göçmen olmayan vize hizmeti vermemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
10 yıllık vizemi aldım =) almak isteyen arkadaşlar için bilgilendirme amacıyla söyliyim ne transcript ne invitation letter ne hesap cüzdanı ne de tapuya baktılar
konuşma aynen şöyleydi

-goodmorning
-goodmorning
-who is .... ( evinde kalıcağım arkadaşım )
-he is my friend he wrote an invitation letter u wanna see ?
-not neccesary
-who is .... ( annem )
-she is my mother
-what is ur father doing
-he is an interior designer
-ur mother ?
-she is retired she was working with my father
-so they had a company
-yes but they dont anymore
-have u ever been outside Turkey ?
-yes
-where
-Italy and France
-OK.ur passport is approved diip ups e adresimi vermemi söledi ertesi gün de pasaportum geldi içinde 10 yıllık vizem
korkucak hiçbişey yokmuş ama yinede diğer belgeler yanınızda olsun derim
nolur noolmaz bazen kıllık çıkarabiliyolarmış
Sosyal ağlarda paylaş

bide sisman olan var onami denk geldin yoksa gozluklu olanami (lan o herifte 17 yasinda gosteriyo bide vize gorevlisi diye koymuslar oraya),
bide kadin var sanirim, ezberledim artik cunku son gorusmemde imanimi gevrettiler lan,
bide girerken gumrukte takildim beni bi odaya aldilar fln, heycan oluyo ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

pasaportumun bitis tarihi vizemin bitis tariginden once diye adam aldi beni multecilerin oldugu odaya koydu, icerde bekleyenleri gorsen direk somali kackini gibi zaten her cesit apaci var.

icerdeki polislerde zaten sirf muhabbet ediyo is yapcaklarina, herkesin pasaport yemyesil bi benimki koyu mavi idi parliyo aralarinda neseki adam benim pasaportu aralarindan cekti direk incelemeye aldi ordan yirttim yoksa butun gece ordaydim valla
Sosyal ağlarda paylaş

en fazla 5 yil uzatabiliyorsun zaten pasaportu, vize degil de gitmek istedigi tarihi falan kastetti heralde.

naz, o adamlar insan sarrafindan da ote birseyler, senin belgelerin tamsa, bi korkun falan yoksa olaydan belgelere bile bakmiyorlar zaten, sende de aynen o sekilde olmus. hadi gecmis olsun, nerelere geleceksin burada, bi kahvemizi ic :)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

en fazla 5 yil uzatabiliyorsun zaten pasaportu, vize degil de gitmek istedigi tarihi falan kastetti heralde.

naz, o adamlar insan sarrafindan da ote birseyler, senin belgelerin tamsa, bi korkun falan yoksa olaydan belgelere bile bakmiyorlar zaten, sende de aynen o sekilde olmus. hadi gecmis olsun, nerelere geleceksin burada, bi kahvemizi ic :)

Biri bana mı seslendi yoksa? sdff

Benim mülakatım çok kolay geçmişti, bizle ailecek görüştüler. Tesadüfen babamla görüşmeyi yapan kişi aynı üniversitede okumuşlar. Babamla kadın sohbete daldı resmen. İyiydi baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...