synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 doli said: Mülakatlar sadece istanbul ve ankarada yapılıyor. yanlış :) adana'da da yapılıyor. bkz.incirlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 synorin said: doli said: Mülakatlar sadece istanbul ve ankarada yapılıyor. yanlış :) adana'da da yapılıyor. bkz.incirlik http://turkish.turkey.usembassy.gov/konsolosluklar2.html said: Adana Konsolosluğu, Amerikan vatandaşlık hizmetlerini vermekte olup, göçmen veya göçmen olmayan vize hizmeti vermemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ama yaptılar mülakat bizim arkadaşa :D demek ki illegalmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 10 yıllık vizemi aldım =) almak isteyen arkadaşlar için bilgilendirme amacıyla söyliyim ne transcript ne invitation letter ne hesap cüzdanı ne de tapuya baktılar konuşma aynen şöyleydi -goodmorning -goodmorning -who is .... ( evinde kalıcağım arkadaşım ) -he is my friend he wrote an invitation letter u wanna see ? -not neccesary -who is .... ( annem ) -she is my mother -what is ur father doing -he is an interior designer -ur mother ? -she is retired she was working with my father -so they had a company -yes but they dont anymore -have u ever been outside Turkey ? -yes -where -Italy and France -OK.ur passport is approved diip ups e adresimi vermemi söledi ertesi gün de pasaportum geldi içinde 10 yıllık vizem korkucak hiçbişey yokmuş ama yinede diğer belgeler yanınızda olsun derim nolur noolmaz bazen kıllık çıkarabiliyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ahah burasi mezun.com olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bide sisman olan var onami denk geldin yoksa gozluklu olanami (lan o herifte 17 yasinda gosteriyo bide vize gorevlisi diye koymuslar oraya), bide kadin var sanirim, ezberledim artik cunku son gorusmemde imanimi gevrettiler lan, bide girerken gumrukte takildim beni bi odaya aldilar fln, heycan oluyo ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 haha korkutma beni ya odaya niye aldılar =) o kadar saat uçuşa kaldıramam o macerayı benimkisi gözlüklü bi kadındı ama o şişko adamı biliyorum pek sevimliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 pasaportumun bitis tarihi vizemin bitis tariginden once diye adam aldi beni multecilerin oldugu odaya koydu, icerde bekleyenleri gorsen direk somali kackini gibi zaten her cesit apaci var. icerdeki polislerde zaten sirf muhabbet ediyo is yapcaklarina, herkesin pasaport yemyesil bi benimki koyu mavi idi parliyo aralarinda neseki adam benim pasaportu aralarindan cekti direk incelemeye aldi ordan yirttim yoksa butun gece ordaydim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hadi ya ne saçma benimki de öle bitiyo 10 yıllık niye uzatiim ben pasaportu neyse aman gidiyim de ben orda muhabbeti kurarım polislerle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 en fazla 5 yil uzatabiliyorsun zaten pasaportu, vize degil de gitmek istedigi tarihi falan kastetti heralde. naz, o adamlar insan sarrafindan da ote birseyler, senin belgelerin tamsa, bi korkun falan yoksa olaydan belgelere bile bakmiyorlar zaten, sende de aynen o sekilde olmus. hadi gecmis olsun, nerelere geleceksin burada, bi kahvemizi ic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gumrukten bahsediyodum ben su havaalaninda giristeki elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu seferki girisimde pasaporttaki amcanin bi kolu yoktu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Penthesilea said: en fazla 5 yil uzatabiliyorsun zaten pasaportu, vize degil de gitmek istedigi tarihi falan kastetti heralde. naz, o adamlar insan sarrafindan da ote birseyler, senin belgelerin tamsa, bi korkun falan yoksa olaydan belgelere bile bakmiyorlar zaten, sende de aynen o sekilde olmus. hadi gecmis olsun, nerelere geleceksin burada, bi kahvemizi ic :) Biri bana mı seslendi yoksa? sdff Benim mülakatım çok kolay geçmişti, bizle ailecek görüştüler. Tesadüfen babamla görüşmeyi yapan kişi aynı üniversitede okumuşlar. Babamla kadın sohbete daldı resmen. İyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu arada yeni pasaportlar verileye baslandi mi? yoksa hala eski pasaport devam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 eskisi ile devam 2010 da bisiyler olcekmis fln filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 okul için gittiğinde baya kolay oluyormuş sanırım , okul kabul mektubuyla filan gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 amerikan konsoloslugu insana insan gibi davranilan yer resmne lavuk 1 2 tip war onnarda giristeki ve asagidaki turkler yoksa butun amerikalilar super adamlardi 2 sozlerinden biri thank you zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 2012ye kalmadan geri gel ama bak. Mazallah kıyamet falan kopar elin gavurunun yanında kalır cesedin, Türkiyemin bol taşlı çakıllı toprağında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Patilere onlar teklif ediyormus vizeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar