Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu ne hep erkeklerden hediye şu bu süpriz. hadi kadın erkek eşitliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 emaleth'e katildim, gayet guzel bi dusunce valla. yap derim. git ikea'dan suslu kutulardan al. bide ek olarak; ehediy ne lan ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahah ya topici gördükçe direkt "şu elimde görmüş olduğunuz tükenmez kalem, tükenmek bilmeyip, her türlü yüzeye yazabilmektedir. Bu kalem, en bir kalemdir. Bu kalemi alana yanında şu görmüş olduğunuz 45lik renkli kalem setini hediye ediyoruz. Yetmedi mi? bu 45lik seti hediye olarak alana, 154lük kırmızı kalem setini veriyoruz. tüm bunlar sadece 1 lira. eve, sadece 1 lira" diye giriş yapan tren satıcıları geliyo aklıma sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bitti mi! bitmediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 su gordugunuz 1 paket alman markasi cilet ve kirilmaz 6 adet su bardagi fiyata dahildir abilerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hemen ararsanız... bi de bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Killer said: bu ne hep erkeklerden hediye şu bu süpriz. hadi kadın erkek eşitliği? sürpriz isteyen erkek görmedim hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dufrasne said: bakkaldan koli istiyip içine koyuyomuş hahaha. ne samimi olurdu. kalksam duraktan dolmuş gibi, arka koltukta unutulmuş gibi, terliklerimle gelsem sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ..sonunda aşkı bulmush gibhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pogodi said: sürpriz isteyen erkek görmedim hiç? uzun paltosunun altindan sadece babydoll cikan kizi istemeyecek erkek yok gibidir. ki bu da surpriz sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 süpriz sayılmaz o erkeklerin beklentisi hep o yönde olduğu için normal karşılarlar asıl içinde abiye giymiş kız çıkarsa süpriz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya içinden paçalı don çıkarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o da supriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aslinda pacali donun altindan tekrar pacali don cikarsa daha bi surpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 O paçalı donun altından g-string çıktı mı efsane olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 boylece pogodinin soylediklierini curuttuk. bak surpriz isteyen erkekler mevcutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 g-stringin altindan bir pacali don daha cikarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Boku çıktı.Hatta g-stringin içinden bok çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gidiyorum lanet olasıcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hep benim yuzumden valla. her muhabbetin icine girip afedersin siciyorum siviyorum adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 keske g-stringinin ustune uzun palto giyip supriz yapsa kizlar.haftada 2 kere yeter bence.cok da istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 trollüyosunuz arkadaşlar. kızıyolar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Theridone said: pogodi said: sürpriz isteyen erkek görmedim hiç? uzun paltosunun altindan sadece babydoll cikan kizi istemeyecek erkek yok gibidir. ki bu da surpriz sayilir. (Y) Dfg evet şahsen süprizleri sevmem. hele birden eve gelme, bulunduğum yere gelme, biyerden mesaj atma falan hiç sevmem yaparsa da kızarım.sebeplerim var gerçi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Dartanian said: Boku çıktı.Hatta g-stringin içinden bok çıktı. ahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar