Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu ne hep erkeklerden hediye şu bu süpriz. hadi kadın erkek eşitliği?
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 emaleth'e katildim, gayet guzel bi dusunce valla. yap derim. git ikea'dan suslu kutulardan al. bide ek olarak; ehediy ne lan ?!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahah ya topici gördükçe direkt "şu elimde görmüş olduğunuz tükenmez kalem, tükenmek bilmeyip, her türlü yüzeye yazabilmektedir. Bu kalem, en bir kalemdir. Bu kalemi alana yanında şu görmüş olduğunuz 45lik renkli kalem setini hediye ediyoruz. Yetmedi mi? bu 45lik seti hediye olarak alana, 154lük kırmızı kalem setini veriyoruz. tüm bunlar sadece 1 lira. eve, sadece 1 lira" diye giriş yapan tren satıcıları geliyo aklıma sadfasdf
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 su gordugunuz 1 paket alman markasi cilet ve kirilmaz 6 adet su bardagi fiyata dahildir abilerim!
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Killer said: bu ne hep erkeklerden hediye şu bu süpriz. hadi kadın erkek eşitliği? sürpriz isteyen erkek görmedim hiç?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dufrasne said: bakkaldan koli istiyip içine koyuyomuş hahaha. ne samimi olurdu. kalksam duraktan dolmuş gibi, arka koltukta unutulmuş gibi, terliklerimle gelsem sana..
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ..sonunda aşkı bulmush gibhi
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pogodi said: sürpriz isteyen erkek görmedim hiç? uzun paltosunun altindan sadece babydoll cikan kizi istemeyecek erkek yok gibidir. ki bu da surpriz sayilir.
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 süpriz sayılmaz o erkeklerin beklentisi hep o yönde olduğu için normal karşılarlar asıl içinde abiye giymiş kız çıkarsa süpriz olur
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aslinda pacali donun altindan tekrar pacali don cikarsa daha bi surpriz olur.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 O paçalı donun altından g-string çıktı mı efsane olur asdf
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 boylece pogodinin soylediklierini curuttuk. bak surpriz isteyen erkekler mevcutmus.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 g-stringin altindan bir pacali don daha cikarsa?
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Boku çıktı.Hatta g-stringin içinden bok çıktı.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hep benim yuzumden valla. her muhabbetin icine girip afedersin siciyorum siviyorum adeta.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 keske g-stringinin ustune uzun palto giyip supriz yapsa kizlar.haftada 2 kere yeter bence.cok da istemiyorum
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 trollüyosunuz arkadaşlar. kızıyolar sonra
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Theridone said: pogodi said: sürpriz isteyen erkek görmedim hiç? uzun paltosunun altindan sadece babydoll cikan kizi istemeyecek erkek yok gibidir. ki bu da surpriz sayilir. (Y) Dfg evet şahsen süprizleri sevmem. hele birden eve gelme, bulunduğum yere gelme, biyerden mesaj atma falan hiç sevmem yaparsa da kızarım.sebeplerim var gerçi sdf.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Dartanian said: Boku çıktı.Hatta g-stringin içinden bok çıktı. ahahhahahha
Öne çıkan mesajlar