Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 forumların ağır adamı triplerinde ki magic ile bu gece dialog halinde iken iç kişiliği ortaya çıktı yorum size ait Gölge-i Khan (00:17) : tutmaadım metallcia ı ben daha güzel şarkıö yaparım =Magic= (00:19) : hadi ya oha falan oldum bende dinlerken bende daha iyi yaparim kanka ya[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 u-nubi? garbage'lik bir mesaj snrm..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oha falan olmak ve magic. *!kınnn* :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben bilirim bu adam kominizm adına şirinler okurdu şimdi kah starbucks da kah kırıntıda[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Alaattincan ve sevgilisi lambasu[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kah donkin donats diğer adıyla eşşek donatları hey gidi günler.. bıraktım emekçiliği boncum artık başka işler peşindeyim caddeci oldum bende lol[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Az önce de bana doğu ekspresini izlerken ağladım diordu Yazık olmuş adama ya[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Tek tek gizlerimi döküyorlar ! İnanmayin bunlara ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 saçını out oldu diye kesitridği zamanlar anlamıştım ben bişiler döndüğünü :)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Gimli, 06 Temmuz 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Az önce de bana doğu ekspresini izlerken ağladım diordu Yazık olmuş adama ya bırak abi bu akşam agatha ile psişik olarak bağlantı kuran adam 120 resim yapmış ya ondan "in" zannetdi ondan demiştir :)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Biraz önce de bana kendini bilmeyen adam olduğunu söyledi, şimdi de kendini çok iyi tanıdığını söylüyor. Yok ben Alaattin'in durumunu iyi görmüyorum son birkaç haftadır.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Arkadaşım public forumda benim hayatımı niye tartışıyorsunuz anlamadım ki ben ? alla alla tiplere bak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oo hadi mecik akalım alemlere dur saç baş yapiim ben[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehe magic i bile bozdunuz be..[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi yıkılıyo burası ya[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ah Magic ah sen bu hallere düşecek adam mıydın? Şimdi bana gelmiş "Abi Emre'nin işine girecem ben" diyorsun. Yazık yazık.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bora öncelikle "emre" değil "sabit abi adamın adı sabit yıllarca sabit ti. Sizin kandırıyor ! Bi TITAN işine girdi diye, adı Emre mi oldu bunca sene sonra ehe. Ve Magic zati acaip bi tikky hem yahudi hem alman adam üzerine TITAN cı hatta Tikky ben süperim ama :)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tanrıydın en son?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Titan olmakta daha iyi para var, tabii bıraktı adam Tanrı olmayı.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bırak kız milleti böyle zaten[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 lol ehue allahın fizboşu elimde büyüdün olm sen bırak 85 li milleti böyle zaten :PPP[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 çok mu geri kaldım bilmiyorum ama bu magic denen kişilik kimdir?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ve magic nerf yedi.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: fizban, 06 Temmuz 2004 02:17 tarihinde demiş ki: hadi hadi. sen 84 lüsün de noluyo. tikky bile olamassın sen. peeeh. yankı gelsin (nam -ı diar silthanas) BMW si ile bi cadde turunda sen gör bizi pumalarımızla :)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: orc_lord, 06 Temmuz 2004 02:18 tarihinde demiş ki: çok mu geri kaldım bilmiyorum ama bu magic denen kişilik kimdir? mag cidden anlatımaz yaşanır şöyle anlatayım ama magic (conan ve pikaçu karışımı bişidir. hem sevgi dolu hem aşırı gururlu hem sünger gibi yumuşak hem boş şişe bira içine kibrit atacak kadar deli hem kültürlü hem maganda hem abaza hem scorer felan de filanda... Onun çin hem Tikky hem Komünist) ya Alemlerin adamı işte süper bişi ehe keza sevdiğim magiclsiinden anılarımdan oyundayız Arch Angel mi ne var Bunlar bir plane de sıkışmış grup Arch_angel fallen bişi neyse efendim işte çıkmanın anahtarı çok güçlü bir enerji ortaya çıkarmak. Portal in key i o mu ne hatırlamıyorum tam olarak. (bkz : GİMLİ) Her neyse efenim, grup bilmiyorum fallan olduğunu angel'in. Grupta bir sword knight var, Bir Arch_Angel diyor ki "ben iyilik uğruna burada ki, kötülükle yıllarca savaştım şimdi geri döneceğim, diz çok şovalye hayatın benim" Pala, yani solamnic, "bir adım ileri çıkıp boynumu uzatıp diz çöküyorum" Magic (ya barbar ya da böyücü, galiba red robe) "HAS...r LAN!!!!" Bunu dalga için demiyor, içinden böğründen koparak diyor ehehu. magic işte[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar