Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bu Paradox oyunlarından birinde aar yazcam ama karar veremedim. Yeni moda anket madem bende açayım dedim bi anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tabi ki eu2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Oyunlardaki bilgi/oynama seviyemde şöyle: Vic>CK>hoi>eu sizde eu diyonuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eu2 fakir oyunu. hoi veya vic mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Çek bi viki ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 niye eu2 de 3 degil abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eu3 ne ya of saçma sapan oyunlar oynamayın lütfen. eu2 + agceep yönetir, yargılar. eu3 e magna mundi de in nomine de taksan hala aynı oyunun laciverdi. konservatifim eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ne alaka magma mundi gayette sağlam bi oyun.Oyunu oynamanın yanı sıra bitirmek bayağı bir şey istiyor.Ne kdr oynadın bilmiyorum ama bi 200 sene oynamadan anlayamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Eu 2 yada Vicky olcak gibi duruyor anket. Eu olursa agceep olcak tabii vicky de ricky + vip olcak. ama gönlümden CK geçiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eu de gec sen, 3 farkli fake imden o kadar cabalayip eu2 yaptim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bi sürü fake açıp CK oylicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 CK isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aar: after action report. ssli hikaye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hoi tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 victoria net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 cuma akşamındaki sonuca göre başlayacam haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yazın bir arkadaşla büyük victoria gazına gelip yaz boyunca başka hiçbirşey oynamadık nerdeyse. griswold'a yüklemişler bigün arkadaştayken adam başliym falan demiş sonra haiti açıp oynamış ben onun AAR'ını istiyorum asıl. Gris ve Sıcak Haiti Geceleri2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evet ya bu bölümün biraz şenlenmesi lazım. nerde fotoromanlar nerdeee! zamanım olsa neler yapacam ama zamanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sonuca bak ya hey allahm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bütün oyunlar eşitse eu2 kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yakında başlayacam AAR'a ama ss alıp upload etmekten başka bi şekil kullandığınız yok dimi aynen böyle çin işkencesi şeklinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Hoi 2 Japonlarla başlarsan sevinirim. Oynamak istiyorum ama birisinin hikayesini okuyup gaza gelmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben azılı bir eu2 fanı olarak eu3 ü beğeniyorum şuanda da arkadaşla multi oynuyoruz falan.ki arkadaşım beni eu3 e geçirene kadar göbeği çatladı ben 2'ye o kadar takıktım.alışmanız zaman alıyor ama tavsiye ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 "Max Damage" said: Hoi 2 Japonlarla başlarsan sevinirim. Oynamak istiyorum ama birisinin hikayesini okuyup gaza gelmem lazım.japonya ile başlayıp bi taraftan irana dayanan, ayrıca tüm afrika evet tamamını ele geçiren kardeşimle oynadığımız bir oyun var. ben de türkiye idim ve sovyetlerle ittifak olduk falan sonra nükleer savaşlar başladı boku çıktı oyunun kapattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar