Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yaz günü şu yapış yapış sıcakta yarın için sunum hazırlıyorum.Son 18 sayfam ama ben bittim.yatmak istiyorum artık. Millet yarın deniz'e hangi mayomu giysem diye düşünürken, ben burda kabız eşşek gibi kıvranıyorum.Yeter be yeter![signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 18 sayfası da eksik olsun be kardeşim kasma , *! forumlardan yavaş yavaş arkasına bakmadan uzaklaşır , yani bu gecelik *[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 geçer elbet[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ömür biter dert bitmez boşver sende bigün mayonu düşünürsün[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oldu. yarın karşılarına çıkıp "ya ben domain controllerları yetiştiremedim. canım saolsun dimi?" derim[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ozmn burda zmn harcama da git bitir sora da yat :)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 of ulan 18 sayfa(ne yazıyorsun bilmiyorum ama) biter mi ya?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sakatladığım dizim yine ağrımaya başlıyor benimde : ters kas çalışması yapmak zorundayım Rad. En azından,daha fazla fiziksel kasma yapmayacaksın... Bir yığın işim var,tamamlamam gereken bir kaç yüz tane... Nettede takip etmem gereken şeyler var.. Hava burada dışarıda buz gibi,evde birazcık sıcak... Ehe en iyisi; *!camdan atlarken havada donarak yere düşer*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Valla işiniz zor tabii... Tez elden teslim edip tatile çıkarsınız inşallah *Bermuda şortunu çekiştirdikten sonra elini boynuna asılı fotoğraf makinasından çekip hasır şapkasına götürerek selam verir* :P[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar